← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos har det sidste ord i slutningssugepumper

Grundfos nbe ende sugepumpe

Når du skal kunne stole på dine sugepumper, så kig ikke længere end Grundfos Pumps, der er et bevist, pålideligt og innovativt navn til at levere disse løsninger.

I deres 40 + år med at levere disse specifikke pumpemodeller har de introduceret mange forbedringer, der har forbedret både produktlinjen og dens anvendelsesområde. Det betyder, at løsninger i dag har svar på vandforsyning, industriel trykforøgelse, industriel flydende overførsel, krav til vand og vanding.

Med et misundelsesværdigt ry med deres Grundfos NB (E), NGK (E), NK (E), NKG (E) -serierne, der er fremstillet i ISO 9001-certificerede faciliteter, omfatter rækken af ​​en omfattende serie af tætkoblede NBE-familie) og langkoblede (NK / NKE-familie) pumper, der er i overensstemmelse med EN733 eller ISO2858. Alle er ikke-selvdrevende enkeltstrin, centrifugalpumper med aksial sugeport, radial udladningsport og vandret aksel.

Det praktiske bagudtrækdesign muliggør fjernelse af motor, kobling, lejebænk (NK / NKG) og pumpehjul uden at forstyrre pumpehuset eller rørledningen. Dette forenkler vedligeholdelsen og muliggør service af selv de største pumper, af en enkelt person med en kran.

Når du har brug for en ende-sugepumpe, der har pålidelighed, fleksibilitet, energieffektivitet indbygget, og det kan fungere i en lang række krævende miljøer - Grundfos har svarene ofte tilgængelige på kort ledetid.

www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via