← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos føder din webination

PantherMedia B81564400

Efterhånden som flere og flere af os fortsætter med at henvende os til Internettet for en bred vifte af oplysninger, der kan hjælpe os i alle aspekter af vores liv, fortsætter websteder med at udvikle løsninger til at imødekomme disse behov. På Grundfos har vi fortsat investeret meget i dette område, og de seneste analyser viser både stigende nyt besøgende og øgede tilbagevendende besøgende til vores site.

Der er mange mulige årsager til dette. For det første er der Grundfos Product Center et online søgnings- og størrelsesværktøj, der hjælper dig med at vælge den rigtige pumpe til at imødekomme dine behov, uanset om du ser på et nyt eller et erstatningsprojekt, eller endda hvis du vil bare finde ud af mere information om pumper, du allerede har.

Eller måske er det specialområder som Grundfos til installatører, der giver let adgang til en række værktøjer, der er nyttige, relevante og givende. For eksempel finder du elementer som GO-installationsappen, der tilbyder dig mange nyttige værktøjer, guider og information lige ved hånden. Eller måske Grundfos for Engineers-knudepunktet, hvor emnerne er lige så forskellige som rollerne som kommercielle eller industrielle ingeniører eller dem, der arbejder inden for det spildevandssegment, det understøtter.

Grundlaget for dette er Grundfos Ecademy, en 24 / 7 online træningsplatform, der leverer en lang række emner, der vil have et emne, der vil være af interesse for alle.

Ved at kombinere internettet og en række nyttige værktøjer og information, find ud af, hvordan Grundfos altid er klar og venter på at fodre din webination på www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link