← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos tager ikke hovedtrinnet i Glastonbury

grundfos glastonbury support

Som musikfestivaler går, bliver de ikke større eller bedre end Glastonbury. Logistik af at arrangere en begivenhed for over 200,000 folk er mindboggling og sikre tilgængeligheden og tilgængeligheden af ​​tilstrækkeligt rent vand er kun et aspekt. Dette medførte, at Grundfos Pumps blev bedt om at rådgive arrangørerne i forbindelse med yderligere optimering af deres system.

Efter en siteundersøgelse skiftede opmærksomheden sig til at forbedre den samlede styring og effektivitet af boosterenhederne. Dette er et vigtigt aspekt, da energiforbrug og bæredygtighed altid er højt på Glastonburys dagsorden.

Grundfos fremlagde en skræddersyet løsning på dette unikke krav og fremsatte en koordineret tilgang, der involverede flere foreslåede aktiviteter. Dette indebar opgradering af pumpemotorer til mere energieffektive versioner, inkorporeringen af ​​et nyt præcisionsdoseringssystem og et fjernovervågningssystem, der ville betyde en betydelig forbedring af dataudvekslingen.

Disse ændringer er overskredet af det nye Grundfos fjernovervågningssystem, hvilket vil betyde, at alle aspekter af netværket kan åbnes og forhøres 24 / 7, med en øjeblikkelig indbygget alarm til rådgivning af eventuelle problemer.

Grundfos Pumps vil ikke fungere på Pyramid-scenen eller blive opført på et program, men de er meget stolte af at spille en lille rolle i at levere en vigtig, hvis det bliver taget for givet element - vand.

Litteratur Request

Grundfos Pumps Ltd
Grovebury Road, Leighton Buzzard, Senge LU7 4TL
e-mail: [Email protected]

Tlf: 01525 850000
www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via