← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos leverer en anden periode

Grundfos anden sigt støtte

På Grundfos forstår vi, at du har travlt, men også at du også er interesseret i at finde tid til at lære mere om pumper, så vi er glade for at tilbyde dig en række træningsmuligheder.

Den første er vores Ecademy, denne online uddannelsesplatform er åben 24 / 7 og har dispenseret viden og givende succesfuld modulafslutning siden 2008. Med en bred vifte af emner, der dækker både generelle branchekendskaber såvel som produktspecifikke opgaver, er det bare et klik væk på at finde vores mere www.grundfos.co.uk/edcademy hvor vi venter og klar til at hjælpe.

Der er dog tilfælde, hvor du vil have mere dybdegående information, så er det her, hvor du måske vil overveje et ansigt til ansigt scenario, hvis så er vores Pump School-klassebaserede kurser for dig. For at finde ud af mere om de ti emner, der er tilgængelige, og de forskellige steder, vi kan tilbyde, besøg www.grundfos.co.uk/pumpschool. Registreringen er afsluttet online, og flere kursusdatoer er lige blevet tilføjet til efterårstiden.

Hvis du er i stand til at holde dig ajour med pumpeindustrien, er nyskabelser vigtige for dig, så vil disse træningsplatforme give dig mulighed for at vælge og vælge den læringsmulighed, som bedst passer til dine behov.

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link