← Tilbage til Lys & Sikkerhedsgulv kategori

Få mere fra gulve - Få mere Resistance

Flowcrete UK lægger den elastiske kraft af harpiksgulv under spotlighten i den seneste rate fra den igangværende kampagne Get More From Floors.

Den industrielle gulvspecialist fremhæver, hvordan slidstærke gulve kan specificeres for at tackle de mest krævende situationer i 'Få mere fra gulve, få mere modstand', ledig her. Emnet er den femte af seks emner, der udforskes i hele den lange kører kampagne, som opfølgning på spørgsmål om holdbarhed, hygiejne, sikkerhed og hastighed.

Ved at trække sammen indhold, herunder video, casestudier og tekniske data, deler Get More From Floors 'ressourcecenter Flowcrete's 30-års omfattende erfaring og gulvkundskab til at hjælpe de, der har til opgave at vælge gulvbelægninger, træffe velinformerede beslutninger. Flowcrete's gulve kan specificeres med modstandsdygtighed over for en række funktioner, herunder evnen til at absorbere stød og elektrisk opladning, tackle kemisk spild og angreb, udholde kogende og sub-nul mikroklimater - og levere en platform til at bekæmpe slidskrab og slagfasthed .

Alan Dean, administrerende direktør for Flowcrete Storbritannien, sagde: "Valg af en harpiksmateriale der tilbyder en stærk modstand mod en lang række kemikalier og opløsningsmidler, samt klima-og driftsbetingelser, vil sikre, at gulvarealer ikke kun fortsætte med at udføre, men også fortsætter med at se sit bedste i de kommende år.

"Resin gulve er ofte den sværeste iført gulvbelægning mulighed til rådighed for de fleste fremstillingsprocesser klienter - at give en langvarig, højtydende system til de mest krævende situationer, herunder både våde og tørre forhold. "Nu da vinteren er her, virksomhederne begynder at introducere deres planlagte vedligeholdelsesprogrammer, og nu er et godt tidspunkt at overveje en harpiks gulv finish, der vil ikke bare vare over de næste 12 måneder, men afhængigt af specifikationen, i de kommende år."
Flowcretes produkter omfatter systemer, der tilbyder avanceret beskyttelse mod kemiske og syreangreb, vil efterfølgende flader ikke korroderer, slides væk eller skade som følge af spild.

En række Flowcrete epoxy og polyurethan industrielle harpiks gulve løsninger kan også vælges med mulighed for en elektrostatisk dissipative karakterer, som ofte er en nødvendighed i den elektroniske industri eller et hvilket som helst område, der kræver permanent kontrol over uønskede elektrostatiske ladninger. Flowcrete har stor erfaring indenfor industrigulvindustrien - udfører projekter for Blue Chip-klienter, herunder Bentley Motors, RAF og BAE Systems - støttet med bedste i klassekunder og tekniske supporttjenester.

For yderligere information kontakt venligst

Flowcrete UK Ltd
Det Gulvbelægning Technology Centre
Booth Lane,
Moston,
Sandbach,
Cheshire
CW11 3QF

[Email protected]
Eller besøg os på internettet på www.flowcrete.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.