← Tilbage til Gas Detection kategori

Gassonic Observer-H Ultrasonic Gas Læksøger Modtager Bureau Veritas NR467 Steel Ship Applications Godkendelse

Ideel til borerigge og platforme, FPSO, Olie og Gas produktionsplatforme

Den avancerede Gassonic Observer-H Ultrasonic Gas Læksøger fra General skærme har opnået godkendelse gennem Bureau Veritas Marine Division efter reglerne for klassificering for stålskibe.

Bureau Veritas er en betroet certificering organisation forpligtet til at behandle effektivitet og gennemsigtighed, produkt-og systemets sikkerhed og omsorg for miljøet. Bureau Veritas Marine Division udfører design anmeldelser, syn og inspektioner for at vurdere overensstemmelsen af ​​marine udstyr og materialer i overensstemmelse med BV regler og international regulering. Godkendelse til BV NR467 standard for stålskibe forsikrer General Skærme kunder at Observer-H har gennemgået tredjeparts test og er kompatibel med de internationale regler for at sikre produktets kvalitet og sikkerhed og lette handelen.

Den Gassonic Observer-H Ultrasonic Gas Leak Detector er ideel for gas lækagesøgning i tryksatte systemer. Den Gassonic Observer-H funktioner HART kommunikation, Modbus med enkelt og blokere overføringen, Emerson AMS Intelligent Device Manager support og event logging. Udover BV certificering, Observer-H er ATEX, IECEx, FM og CSA farligt område certificeret og SIL 3 egnet.

Den Gassonic Observer-H er velegnet til detektering af gas i åbne, godt ventilerede områder, hvor de traditionelle metoder til påvisning kan være uegnede eller afhængig af ventilation. Det opdager gasudslip ved at føle den luftbårne ultralyd udsendes fra udsivende gas ved højt tryk. Da gaslækage detektor reagerer på kilden til et gasudslip snarere end den dispergerede gas, er upåvirket af skiftende vindretninger, gas fortynding og retningen af ​​lækagen. Den Gassonic Observer-H brede dækning zone gør det muligt at overvåge områder op til en radius 20 meter, til detektion af lækager så små som 0.1 kg / sek., Med kun én enhed.

Designet til fejlsikker operation, den barske Gassonic Observer-H har robust mikrofon teknologi med en avanceret rustfrit stål mikrofon. Detektoren tilbyder også Senssonic ™ integreret akustisk selvtest, der kontrollerer integriteten af ​​instrumentets elektriske kredsløb og mikrofon hver 15 minut. Den er udstyret med rustfrit stål, AISI 316L eksplosion-bevis boliger, der tilbyder korrosionsbestandighed i de hårdeste miljøer.

Med en sofistikeret high pass filter til at fjerne frekvenser under 25 kHz, det Gassonic Observer-H eliminerer effektivt interferens fra hørbar lyd. Samtidig, indstilling af alarm trigger niveau over den ultrasoniske baggrundsstøj sikrer detektoren nøjagtigt registrerer gasudslip. The Observer-H er udstyret med en 3-cifret LED-display og en hændelseslogføring funktion, der gemmer skyld, lydprøve, kalibrering og alarmhændelse historie.

Den alsidige Gassonic Observer-H kan konfigureres med en analog udgang eller Modbus eller HART kommunikation til at levere komplette status og kontrol kapacitet i kontrolrummet. Modbus og HART data kan også bruges til forebyggende vedligehold og muliggøre kapitalforvaltning og procesforbedring.

Den Gassonic Observer-H opdager utætheder ved et frekvensområde på 25-70 kHz ved et dynamikområde på 58-104 dB. Dækning Detection varierer fra 13-20 m radius i meget lave støj områder (<58 dB), 9-12 m radius på støjsvage områder (<68 dB), til 5-8 m radius i områder med højt støjniveau (<78 dB) . Sådanne afstande er defineret for en metangas udslip af 0.1 kg / s.

Den Gassonic Observer-H fungerer ved en temperatur i området-40 ° F til 140 ° F (-40 ° C til 60 ° C) og ved en fugtighed på 10 til 95% relativ luftfugtighed.

Generelle Skærme

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.