← Tilbage til Gas Detection kategori

Gassonic Observer-H ultralyds gaslækningsdetektor modtager Bureau Veritas NR467 godkendelse af stålskibsapplikationer

Ideel til borerigger og platforme, FPSO-, olie- og gasproduktionsplatforme

Den avancerede Gassonic Observer-H ultralyds gaslækningsdetektor fra generelle skærme har opnået godkendelse gennem Bureau Veritas Marine Division under reglerne for klassificering af stålskibe.

Bureau Veritas er en pålidelig certificeringsorganisation, der er forpligtet til at behandle effektivitet og gennemsigtighed, produkt- og systemsikkerhed og miljøpleje. Bureau Veritas Marine Division gennemfører designanmeldelser, undersøgelser og inspektioner til vurdering af, at udstyr og materiel i overensstemmelse med BV-regler og international lovgivning er i overensstemmelse. Godkendelse af BV NR467-standarden for stålskibe sikrer generel monitorers kunder, at Observer-H har gennemgået tredjepartsprøvning og er i overensstemmelse med internationale bestemmelser, der sikrer produktkvalitet og sikkerhed og letter handel.

Gassonic Observer-H ultralyds gaslækningsdetektor er ideel til gaslækagesøgning i trykbehandlede systemer. Gassonic Observer-H har HART-kommunikation, Modbus med enkelt- og blokoverføringsfunktioner, Emerson AMS Intelligent Device Manager-support og hændelseslogging. Udover BV-certificering er Observer-H ATEX, IECEx, FM og CSA farligt område certificeret og SIL 3 egnet.

Gassonic Observer-H er egnet til gasdetektion i åbne, godt ventilerede områder, hvor traditionelle detektionsmetoder kan være uegnede eller afhængige af ventilation. Det registrerer gaslækage ved at detektere luftbåren ultralyd udsendt fra udæt gas ved højt tryk. Da gaslækningsdetektoren reagerer på kilden til en gasfrigivelse snarere end den dispergerede gas, er den upåvirket ved at ændre vindretninger, gasfortynding og retningen af ​​lækagen. Gassonic Observer-Hs brede dækningszone gør det muligt at overvåge områder op til en 20-meter-radius for at detektere lækager så små som 0.1 kg / sek. Med kun en enhed.

Den robuste Gassonic Observer-H er designet til driftsikker drift, og har robust mikrofonteknologi med en avanceret mikrofon i rustfrit stål. Detektoren tilbyder også Senssonic ™ integreret akustisk selvtest, som verificerer integriteten af ​​instrumentets elektriske kredsløb og mikrofon hvert 15-minut. Den har rustfrit stål, AISI 316L eksplosionssikre hus, der tilbyder korrosionsbestandighed i de hårdeste miljøer.

Med et sofistikeret højpasfilter til fjernelse af frekvenser under 25 kHz eliminerer Gassonic Observer-H effektivt interferens fra hørbar lyd. Samtidig sikrer indstillingen af ​​alarmudløsningsniveauet over ultralydsbaggrundsstøjen detektoren nøjagtigt detekterer gaslækage. Observer-H er udstyret med et 3-cifret LED-display og en hændelsesloggningsfunktion, der gemmer fejl, lydkontrol, kalibrering og alarmhændelseshistorik.

Den alsidige Gassonic Observer-H kan konfigureres med analog udgang eller Modbus eller HART-kommunikation for at give fuldstændig status og kontrolfunktion i kontrolrummet. Modbus- og HART-dataene kan også anvendes til prædiktiv vedligeholdelse og aktivere kapitalstyring og procesforbedring.

Gassonic Observer-H registrerer lækager ved et frekvensområde på 25-70 kHz i et dynamisk område af 58-104 dB. Detektionsdækningen varierer fra 13-20 m-radius i meget lave støjområder (<58 dB), 9-12 m-radius i områder med lavt støjniveau (<68 dB), til 5-8 m-radius i høje støjområder (<78 dB) . Sådanne afstande er defineret for en methangaselækage på 0.1 kg / s.

Gassonic Observer-H arbejder ved et temperaturområde på -40 ° F til 140 ° F (-40 ° C til 60 ° C) og i et fugtighedsområde fra 10 til 95% RH.

Generelle skærme

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.