← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Fremskridt inden for Terminal Imaging Detector Technology Webinar

termisk billeddetektor webinar

FLIR Systems har annonceret et nyt gratis webinar for forskere og ingeniører, der er interesseret i brugen af ​​termiske billedkameraer til forsknings- og udviklingsapplikationer.

Termiske billedkameraer, der opererer i den traditionelle midtbølgelængde IR (MWIR) -spektralregion, har traditionelt domineret F & U-anvendelsesfeltet på grund af deres høje følsomhed, høje hastighed og relativt lave omkostninger sammenlignet med de afkølede IR-alternativer med lang bølgelængde, der ofte bruges af militære F & U-fagfolk.

Den nylige udvikling og introduktion af nye Type II Strained Layer Superlattice (SLS) LWIR-detektorer har åbnet nye applikationer muliggjort betydelige fremskridt inden for termisk billeddannelse, hvad angår temperaturområde, ensartethed og hastighed.

Deltag i Nigel Peart fra FLIR Systems mandag 18. november 2019 for et webinar, hvor du lærer om fordelene ved LWIR SLS termiske kameraer og deres anvendelse til at løse reelle F & U-problemer. Deltagere har også en chance for at stille spørgsmål i en åben forumsession.

Hvis du vil lære mere om eller registrere dig for at deltage i 'Fordelene ved (LWIR) SLS termiske kameraer til F & U-applikationer' webinar, bedes du venligst besøge her

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link