← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Fryserisoleringsinspektion - Termisk billedbehandling holder energikostnaderne nede

varme lækage på grund af ukorrekt forbundne led

Så vigtigt som de er til opbevaring af mængder af fødevarer, bruger kommercielle walk-in frysere meget energi. Så det er absolut nødvendigt, at forbruget holdes på et minimum ved at sikre, at temperaturen inde i fryseren ikke påvirkes af brud på fryserens isolering.

Termisk billedbehandling beviser den ideelle teknologi til dette formål, og processen er meget den samme som at finde ud af fejl i bygningsstoffer. Den eneste forskel er varmens retning. Ved inspektion af en bygning vil en termograf generelt søge varmeudslap fra indersiden af ​​konstruktionen til ydersiden. Men med køleenheder er hovedkravet at opdage varmeudslipning indad.

Problemet ligger i mange tilfælde med en defekt konstruktion, så selvom driften af ​​nye frysere kan være unødigt høj. Ofte er leddene mellem isoleringspladerne ikke beskyttet tilstrækkeligt, hvilket skaber varmebroer. I ældre enheder er isolationsfejl almindelige på grund af slid, men i begge tilfælde kan termisk billedbehandling se problemet på et øjeblik. Imidlertid er kvaliteten af ​​det infrarøde kamera nøglen til succesen med denne applikation.

Forkert svejsning

Forkert svejsning har forårsaget varmelækage i dette afsnit af fryserisoleringen som vist i dette termiske billede.

Den hollandske konsulentvirksomhed, Thermografisch en Adviesbureau, har ofte til opgave at foretage termisk inspektion af kommercielle frysere, og dens talsmand forklarer: "Termisk følsomhed, nøjagtighed og opløsning er afgørende for nøjagtig registrering af termiske broer. Du skal kunne fortolke det, du ser i et termisk billede, og hvis du bruger et termisk billedkamera, der er under 640 x 480 pixels, så mangler du oplysninger, du skal trække de rigtige konklusioner. "

Det mest sofistikerede FLIR termiske billedkamera, som konsulentfirmaet bruger til sit arbejde, kombinerer høj opløsning med 30mK termisk følsomhed og en nøjagtighed på ± 2 ° C. Og en anden vigtig funktion for fryser inspektion selskabet cites er kalibrering rækkevidde.

"Vores FLIR kamera er kalibreret til en minimumstemperatur på -40 ° C, og dette er meget vigtigt for at sikre nøjagtighedstemperaturmåling. De fleste frysere holdes ved en temperatur mellem -20 ° C og -30 ° C. Men nogle frysere køler deres indhold ned til -50 ° C eller endda -60 ° C, og FLIR-kameraet kan stadig visualisere isoleringslækage. "

forkert forbundne led

Termisk billede viser et eksempel på ukorrekt tilsluttede samlinger mellem isoleringspaneler, hvilket forårsager varmelækage.

"Kvalitetskameraer af høj kvalitet og god træning kommer til en pris, men de er absolut værd at pengene", siger talsmanden. "Vi har flere FLIR-kameraer, der bruges til en bred vifte af applikationer fra bygning, industriel vedligeholdelse og inspektion af HVAC-system til påvisning af vandindhold i kompositmaterialer i fly. Vores kameraer er konstant på farten fra sted til sted. "

FLIR Systems Ltd
2 Kings Hill Avenue, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4AQ. Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 1732 220011
Fax: + 44 (0) 1732 220014
E-mail: [Email protected]
Web Site: www.flir.co.uk

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link