← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Fæstning 'mGard Interlock Range modtager TÜV SÜD Safety Godkendelse

Fortress Interlocks, mGard

Fæstning 'mGard sortiment af sikkerhedslåse har opnået godkendelse fra TÜV SÜD *, det førende internationale bemyndigede organ for certificering af sikkerhedskomponenter. Fortress er den eneste fanget nøgle producent til at bære uafhængig tredjepart godkendelse på dets fanget klaviaturet af blokeringsanordninger, til brug op til SIL3 / PLe, styrke sin position som markedsleder.

TÜV SÜD har attesteret, at det mGard sortiment opfylder sikringsanlæg kravene i de nyeste europæiske sikkerhedsstandarder, så kunderne kan installere mGard med ro i sindet.

Fanget nøgle sikringsanlæg er en ideel metode til at beskytte maskiner eller potentielt farlige områder. Det mGard serien har en fejlsikker konstruktion, undergår en omfattende FMEA (Failure Modes Effects Analysis) i sit design scene, med over 100 forskellige, strenge sikkerhedstests.

Fæstning 'mGard serie af robuste mekaniske fanget nøgleprodukter er en helt modulært system, hvor de enkelte moduler kan simpelthen tilføjes eller fjernes afhængigt af programmet. Det mGard serien er ideel til en bred vifte af industrier, såsom mad og drikke produktion, til vask-down eller eksplosionssikre anvendelser, hvilket resulterer i en yderst omkostningseffektiv og fleksibel beskyttelse løsning for en bred industriel publikum. Fæstning 'mGard vifte af produkter er egnet til brug i højrisiko applikationer.

Louise Gæst

Fortress Interlocks Ltd
2 Inverclyde Drive
Wolverhampton, WV4 6FB
Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 1902 349 000
Fax: + 44 (0) 1902 349 090
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.fortressinterlocks.com

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.