← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Fortress 'mGard Interlock Range modtager TÜV SÜD sikkerhedsgodkendelse

Fortress Interlocks, mGard

Fortressens mGard-serie af sikkerhedsafbrydere har opnået godkendelse fra TÜV SÜD *, det førende internationale bemyndigede organ til certificering af sikkerhedskomponenter. Fortress er den eneste fangede nøgleproducent, der bærer uafhængig tredjepartsgodkendelse på sit indkapslede nøgleområde af interlock, til brug op til SIL3 / PLe og forstærker sin position som markedsleder.

TÜV SÜD har certificeret, at mGard-serien opfylder de sammenkoblede krav i de seneste europæiske sikkerhedsstandarder, så kunderne kan installere mGard med ro i sindet.

Indkapslet nøglespærring er en ideel metode til beskyttelse af maskiner eller potentielt farlige områder. MGard-sortimentet har et fejlsikret design, der gennemgår en omfattende FMEA (Failure Modes Effects Analysis) i løbet af designfasen med over 100 forskellige, strenge sikkerhedstests.

Fortress 'mGard-sortimentet af robuste mekaniske fangede nøgleprodukter er et helt modulært system, hvor enkeltmoduler simpelthen kan tilføjes eller fjernes afhængigt af applikationen. MGard-serien er ideel til en bred vifte af industrier, såsom mad og drikkefremstilling til opvaskning eller eksplosionssikre applikationer, hvilket resulterer i en ekstremt omkostningseffektiv og fleksibel beskyttelsesløsning til et bredt industrielt publikum. Fortress 'mGard produktsortiment er velegnet til brug i højrisiko applikationer.

Louise Gæst

Fortress Interlocks Ltd
2 Inverclyde Drive
Wolverhampton, WV4 6FB
Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 1902 349 000
Fax: + 44 (0) 1902 349 090
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.fortressinterlocks.com

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.