← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

Forståelse af pulveradfærd understøtter additive fremstillingsprocesser

forstå pulveradfærd

Pulverstrømsspecialister, Freeman Technology, udstiller på Formnext i Hall 12 Stand A125 (19-22 november 2019, Frankfurt, Tyskland). Virksomheden, der nu er en del af Micromeritics Instrument Corporation, vil fremvise deres materialekarakteriseringsløsninger, som kan hjælpe med at optimere procesydelsen, øge produktiviteten og forbedre kvaliteten inden for sektoren Additive Manufacturing (AM).

Virksomheden vil fremvise deres flagskibsinstrument, FT4 Powder Rheometer®, en unik og omfattende pulvertester, der leverer automatiserede, pålidelige og procesrelevante målinger af bulkmaterialegenskaber. FT4 er specialiseret i måling af dynamiske strømningsegenskaber og inkorporerer også en forskydningscelle (i overensstemmelse med ASTM D7981) og evnen til at måle bulkegenskaber såsom densitet, komprimerbarhed og permeabilitet. Forskellige undersøgelser har vist, hvordan de forskellige og følsomme metoder leveret af denne teknologi muliggør påvisning af mindre variationer i råmaterialer, der direkte påvirker ydeevnen i AM-processer, på en måde, som traditionelle karakteriseringsteknikker ikke kan. Pulverreologi kan derfor understøtte vellykket optimering og livscyklusstyring af pulvere til AM.

Besøgende vil også kunne se SentinelPro fra Particulate Systems (et mikromeritisk firma). Denne klasseledende dynamiske billedanalysator er ideel til AM-applikationer, hvor materialens ensartethed er nødvendig for at sikre ensartet strømningshastighed for råmaterialer. Den anvendte antallet-baserede analyseteknik er i stand til analyse af enkeltpartikler og muliggør påvisning af agglomererede partikler, som kan bringe materialeaflejring i fare.

Besøgende på Freeman Technology standen vil være i stand til at mødes med virksomhedens team af eksperter for at diskutere deres individuelle pulverhåndteringsudfordringer.

For mere information om sortimentet af Freeman Technology produkter, besøg venligst www.powderflow.com.

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link