← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Forbedre vinens holdbarhed med kombinationsfiltre

vinproducent filtrering

Amazon Filtre rapporterer, at et voksende antal vinproducenter bruger en kombination af SupaPore FPW forfilter og SupaPore VPWS patronfiltre for at forbedre holdbarheden af ​​deres produkter.

I vinproduktionen er det vigtigt, at produkterne mikrobiologisk stabiliseres inden emballering for at forlænge holdbarheden. Dette skal opnås uden at påvirke produktets art og på en omkostningseffektiv måde. Derfor minimerer omkostningerne ved stabilisering, samtidig med at vinkvaliteten opretholdes, en konstant driver.

For at forlænge driftsperioden for det endelige SupaPore VPWS membranfilter anbefaler Amazon Filters at bruge et SupaPore FPW-forfilter.

SupaPore VPWS patronfiltre

SupaPore FPW mikrofiltreringspatroner er designet til brug i en bred vifte af vinproduktionsapplikationer, herunder afklaring, stabilisering og reduktion af bioburden. De avancerede borosilicatglasmikrofibermedier i SupaPore FPW-filtre giver betydelige fordele på grund af dets forbedrede dybdeegenskaber og usædvanligt lave trykfald.

Dette kombineres med et downstream polypropylenmedie for at understøtte og styrke systemet. SupaPore FPW's optimerede pudset dybdesystem giver høj strømningshastighed, fremragende smudsbeholdningsevne og overlegen retention, hvilket gør det til et perfekt forfilter.

Ved hjælp af en optimeret asymmetrisk polyethersulfon (PES) membran, der giver et højt overfladeareal, giver SupaPore VPWS filtre fremragende gennemstrømninger uden at påvirke vinens smag, aroma, klarhed eller farve. VPWS filtre er ideelle til vinproduktion processer, hvor lang levetid er afgørende.

Disse filtre kan være in-situ dampsteriliseret og tilbyde fremragende kemisk modstand, så de kan rengøres gentagne gange for længere levetid. Alle VPWS-filterpatroner opfylder fuldt ud kravene til materialer, der er beregnet til at komme i kontakt med fødevarer som beskrevet i CFR-afsnit 21 og som beskrevet i EU-nummer 1935 / 2004.

For yderligere information om højtydende præfiltre og filtre til vinproduktion tak besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.