← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Fødevaresikkerhed styrket ved fæstningskøb

fem lane multi aperture

På PPMA Total Show 2019, stand B01, vil Fortress Technology lancere detaljer om sit seneste venture med den langsigtede partner Sparc Systems. Fortress erhvervede for nylig specialist i tælle-, vejnings- og inspektionsmaskiner.

Ved at formalisere dette partnerskab vil begge virksomheder fokusere på deres kollektive fødevaresikkerhedsstyrker, engineering innovative og tilpassede inspektionsudstyr. Eksisterende og fremtidige kunder vil få gavn af højere fødevarekvalitetssikring, reduceret affald, større gennemsigtighed i forsyningskæden og real-time fødevareproduktion og emballage sporbarhed, hævder Phil Brown, Fortress Technology's European Managing Director.

Ud over en omfattende portefølje af avancerede matmetallsdetektionssystemer kan Fortress nu tilbyde kunderne fuldt integreret, højkvalitets checkweighing, label inspektion, røntgen og check og detektere kombinationssystemer. For flere år siden anvendte begge virksomheder deres tekniske dygtighed til at lancere verdens første Ferrous-only fem-lane multi-aperture metal detektor kombineret med en fem-lane Sparc checkweigher.

Dette innovative koncept blev betragtet som en teknologisk triumf. Alligevel er det kun et af mange kundeprojekter Fortress og Sparc har samarbejdet siden 2005. Phil fremhæver, at han forventer mange flere spændende innovationer efter deres joint venture.

Catering til fremtidige forarbejdningstendenser, strenge koder for praksis og lovgivning om fødevaresikkerhed på tværs af de europæiske markeder, vil partnerskabet mellem Sparc og Fortress være til gavn for fødevareproducenter, detailhandlere og forbrugere. Udover at udrydde forureningen vil teamet fokusere på at integrere visuelle teknologier for at øge sporbarheden, systemer til sikring af overholdelse af vejeregler og enkelt kontrolpaneler til operativ brugervenlighed og overvågning i realtid.

interceptor df

Den nye Interceptor DF på show hos PPMA Total 2019 bruger flere feltmønstre til at inspicere produkter horisontalt og lodret på samme tid

"Der er en naturlig synergi mellem fæstning og sparc" kommentarer Phil. "Vi er begge brugerdefinerede løsninger. Uanset udfordringen tager vi det samlet sammen, samler vores F & U og skaber innovative inspektionssystemer, der svarer til markedets krav og nye fødevaresikkerhedsprocedurer. "Begge virksomheder vil beholde deres eksisterende branding i overskuelig fremtid.

Derudover vil Fortress debutere til PPMA Total audience det seneste gennembrud i metaldetektoren - Interceptor DF. Designet til at inspicere højverdige, lavprofilerede fødevarer vertikalt og horisontalt samtidigt, performance-wise, kommer der intet andet end Interceptor DF, når man leder efter tynde, ikke-sfæriske metalforurenende stoffer i produkter, hævder Phil.

Besøg PPMA Total Show 2019, stand B01 for at finde ud af mere.

www.fortresstechnology.co.uk

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link