← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Flowmåling i F1 racingbiler

f1 måling af racerbiler

Højtryks flowmetre fra Titan Enterprises er i det sidste årti blevet udbredt brugt i de hydrauliske testsystemer i F1 racerbiler til måling af væskestrøm. Et højtydende motorselskab bruger også Titan-flowmålere til at overvåge oliestrømmen, der smører sine turboenheder på testbænken.

Formel 1 motorer har typisk ingen køleventilatorer og er derfor nødt til at køre pålideligt ved temperaturer over 200 ° C. Måling af den høje strøm af kølevæske ved disse forhøjede temperaturer uden at forårsage et unødigt trykfald i systemet er et andet eksempel på en udvikling af bilstrømningsmåling udført af Titan.

Ved hjælp af det iboende meget lave trykfald i deres ovale gearstrømningsmåler-design - producerede Titan en 200 ° C, 50 L / minut flowmåler med et trykfald på mindre end 100mBar for at løse denne udfordrende anvendelse.

For et par år siden vendte et raceteam sig til Titan, da det ikke stolte på, at brændstofstrømstalene blev returneret fra deres motorleverandørs brændstofstyringssystemer. Til denne anvendelse blev et meget let oval gear flowmåler designet til at blive installeret sikkert i racerbilens brændstoftank. Designet til at være immun mod nedsænkning i brændstof og det meget støjende elektriske miljø i en racerbil. dette flowmeter har leveret nøjagtig flowmåling over en længere periode.

Derudover har et stigende antal motor- og bilproduktionsvirksomheder draget fordel af at bruge Titans Atrato ultralyds flowmeter til både diesel- og benzinmåling på teststander og i motorudvikling. Da Atrato ikke har en forvrænget strømningsbane, og brændstof passerer lige gennem flowmåleren, kan den unikt arbejde ved samme boring som brændstofledningerne. Dette reducerer tryktab og holder "død" brændstofmængde til et minimum.

For yderligere information om optimerede flowmetre til højtydende Formel 1 racerbiler og til andre automobilanvendelser, kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 eller [Email protected].

www.flowmeters.co.uk

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link