← Tilbage til Lys & Sikkerhedsgulv kategori

Flowcrete UK - tilbyder en stærk platform underfoot til sæsonmæssige renoveringsprojekter

Flowcrete s gulv

Juleferieafslutningsperioden giver et vindue med mulighed for at introducere en ny gulvfinish, der skaber en inspireret finish til forarbejdnings- og produktionscentre for at markere starten på nytår - og medvirke til sundhed og sikkerhed under fødderne.

I løbet af årene kan gulvbelægninger blive trætte, slidte og beskadigede, men løsninger fra gulvfabrikanten Flowcrete UK gør indførelsen af ​​et nyt gulv på dette tidspunkt frygtfri - og opretholder gulvets udseende og integritet på lang sigt.

For at understøtte specifikationer på dette tidspunkt har Flowcrete UK lavet en online guide til at vise, hvordan de kan få mere fra gulve i løbet af julens afslutning.

til rådighed for se her guiden indeholder et overblik over de forskellige kvaliteter af harpiksgulve, så beslutningstagere vælger den rigtige type finish for maksimal holdbarhed.

Tvingende statistikker om antallet af skader, der opstår gennem slips og ture, er også inkluderet - tal, som kan reduceres med en mere sikker gulvfinish.

De mange faktorer Flowcrete gulve kan modstå, såsom olier, sukkerarter, kemikalier og ekstrem varme er også fremhævet, samt et indblik i den hastighed, hvormed gulvbelægninger også kan installeres. Dette omfatter detaljer om Flowcrete's innovative to-timers gulvkoncept Flowfast, som sætter renoverings- og renoveringsarbejder på hurtigbanen.

Ved hjælp af det nyeste inden for MMA harpiksteknologi tilbyder Flowfast en finish, der ser godt ud og opfylder alle krav til gulve til produktionsområder.

Systemet er klar til brug kun to timer efter installationen, hvor applikationshastigheden giver en bred vifte af fordele for kunderne.

Gulvet giver også god glidebestandighed, kan modstå termisk stød og slag og er slidstærkt. Desuden giver den sømløse finish en let ren finish, der gør det nemt at vedligeholde.

Disse kvaliteter gør Flowfast det ideelle valg, hvor et attraktivt gulv skal installeres hurtigt.

Vejledningen giver også overblik over, hvordan gulvbelægning kan understøtte leveringen af ​​strenge hygiejnestandarder på tværs af sektorer, herunder mad og drikkevarebehandling med Flowcrete Flowfresh, en sømløs polyurethanharpiks gulvfinish, der indeholder den slibebaserede Polygiene®-forbindelse.

Et specielt additiv i Polygiene® er låst ind i Flowfresh harpiksmatrixen og udsender sølvioner, der dræber bakterier. Polygiene® er i stand til at kontrollere salmonella, E-coli og mange andre typer bakterier og gær ved kontakt - et vigtigt fremskridt i bekæmpelsen af ​​spredningen af ​​potentielt skadelige bugs.

Alan Dean, direktør i Flowcrete UK, sagde: "Normalt er et gulv den del af en bygning, der udsættes for størst belastning og belastning. Det tager langt mere vægt og bevægelse end andre dele af strukturen.

"Derfor er det vigtigt, at en bygning har en robust platform under fødderne for at klare de daglige krav, der stilles til det.

"Det betyder en gulvfinish, der kan modstå faktorer som hjultrafik fra gaffeltrucks, vogne og andet maskiner, der er i brug, modstand over for kemikalier, som kan komme i kontakt med overfladen og eventuelle virkninger, der måtte opstå.

"Ekstremer af temperatur skal også overvejes.

"Et korrekt angivet gulv vil give et sikrere, lysere og slidstærkt miljø og hjælpe sikkerhed på stedet, hvilket bidrager til at reducere chancerne for slips og ture og understøtte et velstruktureret workflow-program med mulighed for at introducere slægt og markerede gangbroer inden for gulvdesign.

"Vigtigt, når en gang anvendes, vil et korrekt angivet gulv også vare på lang sigt, hvilket betyder, at renoveringen af ​​overflader ikke behøver at blive en årlig begivenhed, der sikrer miljømæssige og økonomiske fordele.

Flowcrete UK Ltd
Gulvteknologicentret
Booth Lane,
Moston,
Sandbach,
Cheshire
CW11 3QF

[Email protected]
www.flowcrete.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.