← Tilbage til Lys & Sikkerhedsgulv kategori

Flowcrete UK - tilbyder en stærk platform underfoot til sæsonmæssige renoveringsprojekter

Flowcrete s gulv

Juleferieafslutningsperioden giver et vindue med mulighed for at introducere en ny gulvfinish, der skaber en inspireret finish til forarbejdnings- og produktionscentre for at markere starten på nytår - og medvirke til sundhed og sikkerhed under fødderne.

I årenes løb, kan gulvbelægninger blive træt, slidt og beskadiget, men løsninger fra gulvproducent Flowcrete UK gøre indførelsen af ​​et nyt gulv på dette tidspunkt ballade fri - og bevare udseendet og integriteten af ​​gulvet på lang sigt.

For at understøtte beregnere på dette tidspunkt, har Flowcrete UK produceret en online guide til at vise, hvordan de kan få mere fra gulve over jul nedlukning.

til rådighed for se her Vejledningen indeholder en oversigt over de forskellige kvaliteter af harpiks gulve, for at hjælpe beslutningstagere at vælge den rigtige type af finish for maksimal holdbarhed.

Overbevisende statistikker om antallet af kvæstelser gennem glide-og ture er også inkluderet - numre, som kan reduceres med en mere sikker gulv finish.

De mange faktorer Flowcretes gulve kan tåle, såsom olier, sukker, kemikalier og ekstrem varme er også featured, samt et indblik i den hastighed, hvormed gulvflader også kan installeres. Dette omfatter oplysninger om Flowcrete innovative to timer gulve koncept Flowfast, der sætter ombygning og renovering arbejder på fast track.

Ved hjælp af det nyeste inden for MMA harpiksteknologi tilbyder Flowfast en finish, der ser godt ud og opfylder alle krav til gulve til produktionsområder.

Systemet er klar til brug blot to timer efter installationen, med hastigheden af ​​ansøgningen tilbyder en lang række fordele for kunderne.

Gulvet giver også god skridsikkerhed, kan modstå termisk stød og slag, og er slidstærk. Desuden dens sømløs finish, leverer et let-ren finish, der gør det let at vedligeholde.

Disse kvaliteter gør Flowfast det ideelle valg, hvor et attraktivt gulv skal installeres hurtigt.

Vejledningen giver også overblik over, hvordan gulvbelægning kan understøtte leveringen af ​​strenge hygiejnestandarder på tværs af sektorer, herunder mad og drikkevarebehandling med Flowcrete Flowfresh, en sømløs polyurethanharpiks gulvfinish, der indeholder den slibebaserede Polygiene®-forbindelse.

En særlig tilsætningsstof Polygiene ® er låst fast i Flowfresh harpiksmatrix og udsender sølvioner, som dræber bakterier. Polygiene ® er i stand til bekæmpelse af salmonella, E-coli og mange andre typer af bakterier og gær ved kontakt - et stort skridt fremad i kampen mod spredning af potentielt skadelige bugs.

Alan Dean, Flowcrete UK administrerende direktør, sagde: "Normalt et gulv er den del af en bygning, udsættes for den mest stress og belastning - tager langt mere vægt og bevægelse end andre dele af strukturen.

"Derfor er det vigtigt, en bygning har en robust platform under fødderne til at klare de dag-til-dag krav, der stilles på det.

"Det betyder et gulv finish, der kan modstå faktorer såsom hjul trafik fra gaffeltrucks, vogne og andre maskiner i brug, modstandsdygtighed over for kemikalier, der kan komme i kontakt med overfladen og eventuelle virkninger, der måtte opstå også.

"Ekstreme temperaturer skal også tages i betragtning.

"En korrekt specificeret gulv vil give en sikrere, lysere, slidstærk miljø, og hjælpe på sikkerheden på stedet, bidrage til at mindske risikoen for glide-og ture og støtte et velstruktureret program workflow med mulighed for at indføre afstamning og markeret ud gangbroer i gulvet design.

"Afgørende, når anvendt en korrekt specificeret gulv også vil vare på lang sigt, hvilket betyder, at renovering af overflader ikke behøver at blive en årlig begivenhed, der sikrer miljømæssige og økonomiske fordele.

Flowcrete UK Ltd
Det Gulvbelægning Technology Centre
Booth Lane,
Moston,
Sandbach,
Cheshire
CW11 3QF

[Email protected]
www.flowcrete.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.