← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

FLIR gennemfører strategiske investeringer i Dronebase

DroneBase

FLIR Systems og DroneBase, Inc. meddelte for nylig, at FLIR har foretaget en strategisk investering i DroneBase, et globalt droneoperationsselskab, der giver virksomheder adgang til et af de største ubemandede flyveovervågningssystemer (UAS).

Investeringen etablerer FLIR som den eksklusive leverandør af termiske produktløsninger og som den officielle, små UAS-server for termisk billeddannelse til DroneBase Enterprise-pilotnetværket via FLIR Infrared Training Center (ITC).

"Vores investering i DroneBase hjælper med at udvide vedtagelsen af ​​FLIR termisk billedteknologi ved at sætte den i hænderne på flere piloter, der flyver droner hver dag"

sagde Jim Cannon, administrerende direktør for FLIR.

"DroneBase's virksomhedens pilotnetværk vil modtage træning af professionelle termografer, der gør det muligt for DroneBase at tilbyde specialiserede termiske inspektionsydelser til kunder i større omfang og skabe mulighed for FLIR at inkorporere yderligere serviceydelser gennem DroneBase i fremtiden."

DroneBase og dets piloter har afsluttet over 100,000 kommercielle missioner i mere end 70 lande, der leverer tjenester på tværs af flere brancher, såsom bolig og erhvervsejendomme, forsikring, telekommunikation, byggeri og medier. FLIR og DroneBase vil samarbejde om at udvikle specialuddannelse til DroneBase piloter gennem FLIR ITC, der skaber et eksklusivt pilotnetværk gennem en DroneBase certificeringsproces.

"Gennem FLIRs strategiske investering i DroneBase kan vi nu tilbyde skalerbare termiske løsninger til virksomheder af enhver størrelse"

sagde Dan Burton, CEO og grundlægger af DroneBase.

"Denne adgang til værdifulde data vil gøre det muligt for interessenterne at træffe bedre beslutninger om deres mest kritiske aktiver. Ligesom mig selv stolede mange DroneBase-piloter på FLIR-produkter, da de tjente i militæret. Denne integration vil give militære veteraner en chance for at arbejde sammen med FLIR igen og udnytte deres uddannelse i deres civile liv. "

For at lære mere om DroneBase besøg www.dronebase.com

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link