← Tilbage til Mixing, Blending & Granulating kategori

Flere Landia Mixers til Jersey's Bellozanne spildevandsbehandlingsværker

landia blandere STW

Landia har vundet en ordre fra Doosan Enpure for at levere og installere et Jet Mixing system til de nye Bellozanne spildevandsbehandlingsarbejder på øen Jersey.

Betjening af en ny tankimportfacilitets buffertank som en del af en £ 50M-plus opgradering, Landia's Jet Mix, som indeholder en 11kW, 1500rpm chopperpumpe og twin mixdyser, hjælper med at blande og suspendere faste stoffer og slib fra septiktanklast, der ved gammel plante gik lige til indløbsarbejderne.

Denne seneste ordre følger den vellykkede drift hos Bellozanne af Landias eksternt monterede GasMix system, der blander anlæggets tre anaerobe fordøjere. Doosan Enpure introducerede også Landia chopper pumper til tre separate slam tanke. Ingen reservedele har været påkrævet siden installation for næsten fire år siden.

Som MEICA Underleverandør, der erstatter den eksisterende STW, der blev bygget i 1959, arbejder Doosan Enpure for staterne for Jersey Wastewater krav til at opfylde fremtidige miljøstandarder og en 2035 design horisont.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link