← Tilbage til Pumper kategori

Brandbeskyttelsessager med Grundfos

brandemballerede planterum

Med 28 klasseværelser, en ny 4 børnehave legerum plus et bibliotek, alle kombineret i en enkelt moderne enhed, er den nyligt åbnede Wallyford Primary School i East Lothian klar til at mødes sin Skole for Fremtidens fakturering.

Som du ville forvente var sikkerhed en vigtig faktor, der blev integreret i alle aspekter, og Grundfos Pumps var henrykte over at være involveret i at hjælpe med at specificere og levere et specialpræpareret skolepumpehus. OH1-15 enkelt elektrisk pakket pumpehus er fuldt ud i overensstemmelse med alle standarder og tekniske bulletiner. Med et kompakt fodaftryk på kun 2m x 2.5m ankommer disse enheder på stedet fuldt ud og klar til at tilslutte n 'pumpe.

Brandsikkerhed er i høj grad i fokus i disse dage, og Grundfos er ideelt placeret til at opfylde en bred vifte af brandkrav fra kompakte husholdninger gennem almindelige og højrisikosæt, FM / UL-sæt samt en bred vifte af hydranter og våde stigerør . Alle brandsæt er bygget i Storbritannien og leverer en robust og omkostningseffektiv løsning.

Denne nye campus blev bygget for at imødekomme en bred vifte af behov og er indstillet til at spille en central rolle ikke kun i undervisningen, men også i det bredere samfund, og Grundfos Pumps er glade for at kunne levere brandrelateret ro i sindet.

For mere information om hele spektret besøg www.grundfos.co.uk/fire

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link