← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Filtreringsværktøjskasse hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​vidtrækkende digitale blæk

SupaPleat plus blækfilter

Amazon Filtre rapporterer om betydelig optagelse af digitale blækfabrikanter af dets avancerede SupaPleat Plus blækfilterområde for at løse filtreringsproblemer i UV, opløsningsmiddel og vandbaserede pigmenterede blæk.

Alle blæk er ikke skabt ens, og filtreringsløsningen er heller ikke nødvendig for at sikre en fejlfri og højkvalitets digital udskrivningsproces. SupaPleat Plus Ink-filteret blev oprindeligt udviklet til at løse et problem, som en global producent havde med geler i UV-blæk. Siden da har Amazon Filters udviklet og etableret et optimeret blækfilter værktøjskasse for at hjælpe andre producenter med at forbedre deres processer.

Ofte opfører de nyudviklede blæk fra F & U sig som de burde på produktionsskalaer. For et blækfirma eliminerede Amazon Filters de vedvarende blokeringsproblemer med en sort UV-blæk ved hjælp af T grade alle polypropylen SupaPleat Plus blækfilter for at sikre en 600-liter batch kunne konsekvent filtreres, hvor før flere udskiftninger var påkrævet.

Mens farvestofbaserede blæk er relativt let at filtrere, præsenterer pigmenterede blæk ofte en langt mere kompleks udfordring. Det er godt forstået, at for høj en fluxrate kan have alvorlige konsekvenser for det samlede volumen gennemløb af et blækprodukt, men stadig mange produktionsprocesser køres ved for store hastigheder.

Kørsel af produktionsprocesser med for høj hastighed kan også fremkalde højt differenstryk på tværs af filtre, som igen kan føre til dannelse af geler i blækket og dermed øgede blokeringsniveauer.

Kapacitetsproblemer med en gul UV-blæk blev for nylig løst ved hjælp af en Amazon-filtre. Alle polypropylengraderet tæthed T-kvalitet SupaPleat Plus-blækfilter med processtrømningshastighed ændret for at forbedre gennemstrømningen.

Den hurtige vækst i vandbaserede pigmenterede blæk til tekstiler har medført, at et stigende antal producenter spredes ind i dette område fra traditionelle trykfarver. Amazon W grade hybridfilter, der inkorporerer både polypropylen smelteblæst medier og borosilicatmikrofibre, gav en effektiv løsning til en producent, der havde kvalitetsproblemer med deres digitale blækprodukt udviklet til tekstiler. Den overordnede og høje kvalitet af denne digitale blæk har været konsekvent siden implementeringen af ​​den nye filtreringsopsætning fra Amazon-filtre.

For organisationer, der udvikler en ny digital blæk eller kræver hjælp til optimering af deres eksisterende filtreringsopsætning, bedes du kontakte Amazon Filters filtreringseksperter på + 44-1276-670600 / [Email protected]

www.amazonfilters.co.uk

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link