← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Hurtig, høj præcision termisk testning

høj præcision termisk test

FLIR Systems T530 / T540 termiske billedkameraer er designet til at tilbyde forskere og ingeniører forskere og ingeniører opløsningen, skarpe billeder og temperaturnøjagtighed, der er nødvendige for at forbedre produktdesign, øge effektiviteten eller få indsigt i et måls termiske adfærd

Med følsomheden til at detektere temperaturforskelle på mindre end 0.03 ° C, giver FLIR T530 / T540 dig mulighed for at finde skjulte designfejl og spore små termiske gradienter. Disse kameraer tilbyder et bredt temperaturområde til kvantificering af varmegenerering og termisk spredning op til 1500 ° C (T540). Målinger er nøjagtige til ± 2%, der fremmer kvalitetssikring og fabriksaccept af printplader og andre produkter.

Ikke hvert mål er stort nok eller tæt nok til korrekt måling med en enkelt linse. Derfor konstruerede FLIR T500-serien med udskiftelige 24 °, 42 ° og 14 ° linser samt en makrolins, så du kan bruge det samme kamera til hvert mål, du undersøger. Kameraet kalibreres automatisk med hver ny linse for at sikre, at den producerer billeder af høj kvalitet og præcise termiske målinger.

Ved hjælp af FLIR T530 / 540 kan du optage billeder med op til 464 x 348 ægte native opløsning eller forbedre til mere end 645,000 pixels ved hjælp af FLIR UltraMax®, så du kan registrere de mest præcise temperaturmålinger. Aktivér makrotilstand for at måle små komponenter ned til 71 μm (T540) eller ned til 50 μm med makrolinsen.

T540 termisk billedkamera

Inkluderer en lys, 4-tommer skærm og en optisk blok, der roterer 180 ° - FLIR T530 / 540 giver dig mulighed for at se og se mål i enhver vinkel, komfortabelt hele dagen lang. T500-serien kapacitive berøringsskærm styres via en meget intuitiv menu, der er let at navigere, plus du kan tilpasse den med to programmerbare knapper.

FLIR Research Studio software til T500 serie kameraer er designet til at fungere som du gør, med en forenklet workflow til visning, optagelse, visning og analyse af data. Softwaren opsætter hurtigt på din foretrukne platform-Windows, MacOs eller Linux på mere end 20 forskellige sprog.

Den strømlinede, intuitive grænseflade giver brugere på alle niveauer mulighed for at registrere og evaluere termiske data fra flere kameraer og optagede kilder samtidigt. Med muligheden for at gemme og dele arbejdsområder i datafilen kan kollegaer se de registrerede data præcis, hvordan du gør det, øge effektiviteten og reducere muligheden for måleresultaterne forkert at blive fortolket på grund af dårlige oversættelser.

For yderligere oplysninger om T530 / T540 termiske billedkameraer, besøg venligst www.flir.co.uk/products/t530/ eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link