← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Hurtig og nøjagtig udendørs termisk måling

udendørs termisk måling

T840 infrarød kamera fra FLIR Systems er pakket med funktioner til F & U-fagfolk med det formål at lave hurtige og præcise termiske målinger udendørs.

T840 har det prisbelønnede design på FLIR T-seriens kamerat platform, og har en ergonomisk krop, en levende LCD touchscreen og en søger, der gør det nemt at bruge under alle lysforhold.

464 × 348-opløsningskameraet indeholder FLIR avanceret Vision Processing® billedforbedringsteknologi, UltraMax® og proprietære adaptive filtreringsalgoritmer for at give F & U-professionelle forbedret målingsnøjagtighed og billedklarhed med halv billedstøj fra tidligere modeller. Nye hurtige rapporteringsfunktioner på T840 er blevet oprettet for at hjælpe dig med at organisere fund i feltet. T840 tilbyder også en valgfri 6-graderobjektiv, der tillader præcise temperaturmålinger på små fjernmål som det kan være nødvendigt i udendørs FoU-eksperimenter.

Bruges sammen med kraftig FLIR Research Studio software, er T840 designet til at fungere som du gør. Plug-and-play-forbindelse og intuitive kontroller tillader brugere på alle niveauer at hurtigt erhverve og analysere termiske data. Fleksible analyseværktøjer giver dig mulighed for at udføre dybdegående analyser af levende og indspillede data samtidigt ved hjælp af et bredt udvalg af termiske måleværktøjer. FLIR Research Studio (se www.flir.co.uk/products/flir-research-studio/) er kompatibel med Windows, MacOs eller Linux og er tilgængelig på mere end 20 forskellige sprog.

For mere information om FLIR T840, besøg venligst www.flir.co.uk/t840 eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link