← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Fejlsikre applikationer integreret i Engineering Framework

Trin 7 Safety Advanced

Siemens Industry Automation & Drive Technologies (IA & DT) har integreret engineering af fejlsikre applikationer i sin tekniske ramme, TIA Portal.

Under "Trin 7 V11 brugergrænseflade" leverer det nye ingeniørværktøj Trin 7 Safety Advanced nu de nødvendige konfigurations- og programmeringsværktøjer til oprettelse af et sikkerhedsrelateret program. Det nye ingeniørværktøj til sikkerhedsopgaver bruger standardprojektstrukturen i Trin 7 V11 og tilbyder det samme driftskoncept som til oprettelse af standardprogrammer. Dette fremskynder bekendelsesprocessen for brugeren. Derudover forenkler det integrerede bibliotek, med TÜV-certificerede funktionsblokke for alle fælles sikkerhedsfunktioner, oprettelsen af ​​programmer.

I forbindelse med brugerdefinerede signaturer til enhedsparametrene understøtter bibliotekskonceptet intern standardisering og forenkler validering af sikkerhedsorienterede applikationer. Sikkerhedsadministratorens redaktør af det nye Step 7 Safety Advanced engineering-værktøj forenkler administrationen, visning og ændring af sikkerhedsrelaterede parametre. Redaktøren tilbyder altid programmøren et hurtigt overblik med standardiseret og integreret identifikation af alle sikkerhedsrelaterede objekter.

For mere information besøg venligst: www.siemens.com/tia-portal

Siemens Industry

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.