← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

ESAB Digital Solutions tilbyder problemfri kundeoplevelse på tværs af pakker med online datastyringsløsninger

ESAB digitale løsninger

ESAB Welding & Cutting Products annoncerede, at de har migreret alle elementer i dets ESAB digitale løsninger tilbud til en samlet platform drevet af Microsoft Azure IoT og anvendelse af ThingWorx® Industrial Innovation Platform fra PTC. Flytningen giver en problemfri kundeoplevelse på tværs af hele fabrikationsarbejdsgangen og gør det muligt for systemet problemfrit at dele data mellem komponenter på backend. ESABs pakke med digitale tjenester forbinder optimering, skæring, svejsning, gasstyring og kvalitetssikring af plader til kontinuerlig forbedring af sporbarhed, dokumentation, kapitalstyring, produktivitet og kvalitet.

"Producenter og fabrikanter, der ønsker at være en del af den digitale transformation, har brug for en løsning, der forbinder hvert trin i metalbearbejdningsprocessen, og ESAB er en af ​​de meget få branchepartnere, der tilbyder en komplet portefølje af digitale tjenester," siger Ludvig Enlund, General Manager, ESAB Digital Solutions.

ESABs digitalt forbundne servicetilbud inkluderer Columbus® III CAD / CAM-hekke-software til mekaniseret skæring, CutCloud ™ til at skære produktivitetsdata, WeldCloud ™ og WeldCloud Universal Connector til svejseproduktivitet, WeldQAS og WeldScanner til realtidsovervågning og registrering af lysbueegenskaber som samt forskellige gasstyringssystemer.

”ESAB Digital Solutions gør det muligt for brugere at sætte data i arbejde for at drive kontinuerlig forbedring på fire hovedområder: aktivstyring, produktivitet, kvalitet og dokumentation / sporbarhed,” siger Enlund.

I en nylig succeshistorie reducerede kapaciteterne i ESAB Digital Solutions den tid, svejsevejlederen brugte på dokumentation med en time om ugen pr. Svejsestation.

"Produkter som WeldCloud, WeldScanner og WeldQAS automatiserer, hvad der er en kedelig og kostbar proces, der også er tilbøjelig til menneskelig fejl," siger Enlund. "Med behovet for voksende dokumentation og sporbarhed, især inden for kraft, vindtårn, offshore, trykbeholder, skibsbygning og andre industrier, hjælper tilsluttede løsninger fabrikanter med at bruge tiden mere produktivt."

I et andet eksempel aktiverede ESABs digitale løsninger en fabrikant af landbrugsudstyr til at øge MIG-svejsningstidspunktet fra 10 til 20%.

”Et fremstillingstrin, der tidligere havde været en flaskehals, giver nu den produktivitet, der er afgørende for at imødekomme efterspørgslen,” siger Enlund. ”Kunden identificerede aktiviteter, som de kunne udlæse fra deres meget dygtige svejsearrangører, hvilket frigjor dem til at fokusere mere på svejsning.”

I det tredje eksempel brugte en ESAB-tekniker en skybaseret løsning til at diagnosticere fejl, der opstod, da en slutbruger glemte at sætte kølevæske i et vandkølet system.

"Modtagelse af advarsler via tekst og e-mail, f.eks. For et system, der pludselig lukker eller fungerer uden for specifikationerne, er standardfunktioner i vores pakke med tjenester," siger Enlund.

Hvis du vil lære mere om specifikke digitale løsninger, kan du besøge ESABs websted.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link