← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Berøres Rittal-køleenheder og køleaggregater af F-Gas-forordningen?

køleenheder køleapparater f-gasregulering

Indførelsen af ​​EU-reguleringsnummer 517 / 2014 (F-Gas Regulation) vedrørende brugen af ​​fluorholdige drivhusgasser, som blev offentliggjort den januar 1, 2015, har rejst spørgsmålet om, hvilke køleenheder og køleapparater, der fortsat kan bruges efter 2020 .

Forordningen indeholder detaljerede oplysninger om forbudte anvendelser til køle- og klimaanlæg samt bestemmelser om service og vedligeholdelse af dem.

Rittals kabinetter og køleaggregater påvirkes ikke af brugsforbudene. De har et hermetisk forseglet kølemiddelkredsløb, og det globale opvarmningspotentiale (GWP) for de kølemedier, der er brugt i dem (R134a, R410a og R407c), er mindre end 2,500. Lækageinspektioner er ikke et lovkrav for udstyr, der er klassificeret som hermetisk forseglet med en kølemiddelmængde på mindre end 10 ton CO2-ækvivalent, hvilket er tilfældet for alle Rittal-køleaggregater.

Det er vigtigt at overveje GWP over hele køleopløsningens livscyklus, og så høj energieffektivitet er lige så afgørende som typen og mængden af ​​det anvendte kølemiddel. Reduktion af direkte emissioner fra et alternativt kølemedium må ikke modregnes af en stigning i indirekte emissioner fra højere energiforbrug. Rittals Blue e + køleenheder påvirkes ikke af brugsforbudene og er heller ikke underlagt en lovligt krævet lækageinspektion, plus de leverer energibesparelser på op til 75 procent.

Den regelmæssige service og vedligeholdelse af enhver køleopløsning er grundlæggende for at forlænge dens levetid og sikre dens effektive drift. Dette er vigtigt, da kun pålidelig indkapslingsklimakontrol sikrer, at elektroniske komponenter er beskyttet mod overophedning, hvilket hjælper processer med at køre glat og sikkert.

Kontakt Service hos Rittal for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at beskytte dine investeringer med en serviceaftale, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

For at finde ud af mere, gå her.

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link