← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Engineering Industry Set kan drage med Fleksibel Energi Indkøb

Orchard House i Elland

Utility specialist Orchard Energi har opfordret virksomheder i maskinindustrien at kontrollere deres berettigelse til en fleksibel energi købsaftale, der kan redde dem tusindvis på deres energiregninger.

En fleksibel energi kontrakt tillader en virksomhed at sprede beslutninger energi indkøb ”gennem hele livet af en kontrakt” og drage fordel af markedsforholdene, for at maksimere potentialet for besparelser.

Fleksible energi kontrakter har ofte en no take or pay klausul, som betyder energiforbruget kan reforecast, og virksomheder kan undgå at købe en større mængde, end der nødvendigvis er påkrævet.

Orchard Energys administrerende direktør Amar Hussain forklarede: ”Fleksible tilbud altid have et element af risiko, selv om lav og middel risiko byder ofte har en fast element at hjælpe med at give nogle budget sikkerhed.

”Flere indkøb, der er lavet som markedet ændringer kan give en virksomhed med større muligheder for at opnå individuel opsparing og sprede risikoen for et volatilt marked.

”Hvis du er i tvivl, er det værd at søge råd fra en energi specialist, der kan konsultere den bedste kontrakt for din virksomhed.”

Der er to typer af fleksibel kontrakt:

Fuldt fleksible tilbud er 'høj-risiko' som den energi råvare omkostninger er underlagt markedets bevægelser, og være i stand til at spore det perfekte tidspunkt til at købe og sikre priser

Tredjemands Afgifter (TPC'er) er også gået igennem til den gældende sats på tidspunktet for fakturering. Disse kan svinge i pris, men som regel stige over tid, og kan revideres så ofte som hvert halve år.

Part Fixed & Part Flexible tillader en kunde at fastsætte nogle eller alle tredjepartsafgifter, hvilket reducerer risikoen for, at omkostningerne stiger. Kun vareomkostningerne er afhængige af at følge markedspriserne.

For at hjælpe virksomheder har Orchard Energy aftalt skræddersyede kurvhandler med Engie og Gazprom Energy. Kurvene gør det muligt for mindre virksomheder at få mere købekraft ved at aggregere forbruget.

Månedlige forbrug beregnes for hver måned af rammekontrakten, baseret på prisen på energi, og TPC'er hvis det kræves.

Orchard Energy tilbyder fleksible priser fra en række leverandører, der opererer i Storbritannien og tilbyde skræddersyede produkter til vores kunder.

De kan udvikle indkøbsstrategier, der passer til kundernes behov og vil give markedsdeltagerne opdateringer i overensstemmelse hermed. Kunderne får også adgang til uafhængig og varieret markedsinformation, opdateringer om markedet nyheder, priser og bevægelser, faktura validering og uddannede råd fra en række kilder.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.