← Tilbage til Pressure Measurement & Control kategori

Energistyring for øget planteeffektivitet

Magnetrol

En af de vigtigste komponenter til at sænke driftsomkostninger og reducere energispild er at identificere centrale områder i et anlæg, hvor gearing af en teknologis attributter i et givet scenarie har den mest dybe virkning på effektiviteten, med et kvantificerbart investeringsafkast, der falder i det ene - tidsramme til to år.

Købt brændstof- og elforbrug er to områder, hvor enhver forbedring af effektiviteten direkte påvirker en virksomheds bundlinje. At have evnen til at overvåge slutanvendelsen af ​​brændstof i et anlæg såvel som forbrugspecifikationerne for individuelle applikationer - hovedsageligt kedlen - kan give indsigt i potentielle forbedringsområder. En lignende erklæring kan fremsættes for elforbrug: reduktioner kan realiseres ved blot at identificere, hvor energien går tabt.

På energistyringsarenaen kan evnen til bedre at overvåge forbrændingsluft, brændstofgasstrøm og trykluft hjælpe med at identificere tab, der over korte perioder kan påvirke et anlægs rentabilitet. De to centrale sætninger, når man diskuterer instrumentering til ovennævnte er ”omkostningseffektive” og ”afkast af investeringer.” Uden tvivl kan enhver situation løses, hvis tilstrækkelige økonomiske ressourcer kastes i dens retning. Tanken er at realisere fordelen inden for den kortest mulige tidsramme til de mest rimelige omkostninger. Termiske spredningsmassestrømmetere opfylder disse kriterier.

Termiske massestrømmetre bruges primært i applikationer til måling af luft og gasstrøm. Målerne består af en sender og sonde med temperatursensorer (RTD'er) placeret i stifterne i bunden af ​​sonden. Referencesensoren måler procestemperaturen, og den anden sensor opvarmes til en bestemt temperatur over referencen. Når strømningshastigheden øges, fjernes varmen fra den opvarmede sensor. Derefter overføres mere strøm til den opvarmede sensor for at opretholde temperaturforskellen. Forholdet mellem effekt og massestrømningshastighed fastlægges under fabrikskalibrering.

Termiske massestrømmetere har mange funktioner, der er særligt velegnet til energistyring. Bortset fra en økonomisk købspris, er de lette at installere og har kalibreringsverifikationsprocedurer, der kan køres i marken, hvilket giver en lav total ejendomsomkostninger. De er en af ​​de eneste teknologier, der direkte måler massestrømmen uden behov for tryk eller temperaturkompensation. Et stærkt signal ved lave strømme / lave tryk med en høj afvending gør det muligt at anvende teknologien overalt i anlægget, herunder nøgleprocesser som forbrændingsluftstrøm, brændstofgasstrøm og komprimeret luft.

For at få flere oplysninger om energistyring og andre applikationer til dampgenerering skal du downloade hvidbogen til dampgenerering, klikke på her.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link