← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Emerson er 'Vi elsker STEM' Day Sparks Interesse i Engineering Karriere

Piger fra Bourne End Academy var blandt 30 plus eleverne

Slough facilitet værter begivenhed for studerende, herunder hands-on design udfordringer og interaktive teknologi demonstrationer

Studerende steg til udfordringen med at bygge robotter og designe tårne, da Emerson hostede sin seneste 'We Love STEM' dag for at udvikle unges interesse for videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM). Mere end 30 elever i alderen 11 til 12 fra tre lokale skoler deltog og tilbringer en oplysende dag sammen med Emerson-medarbejdere og konkurrerer om sjove og praktiske aktiviteter på virksomhedens anlæg i Slough.

Emerson - et globalt ingeniørfirma, der leverer teknologiløsninger og -tjenester til nogle af verdens største automationsprojekter - er forpligtet til at støtte STEM-initiativer. 'Vi elsker STEM' dage, som den ene i Slough, er blandt de mange begivenheder, som virksomheden enten er vært for eller støtter, med det formål at inspirere ivrige og talentfulde unge til at forfølge en karriere inden for ingeniørvirksomhed og produktion.

Under deres dag med Emerson tog de studerende fra The Westgate School, The Beaconsfield School og Bourne End Academy hver en STEM-teknologisk udfordring op for at bygge en robot. Dette gjorde det muligt for dem at lære om 'maskinautonomisk problemløsning' og hvordan man tolker og følger tekniske dokumenter. Eleverne tog også en STEM-designudfordring ud for at skabe et tårn, der kunne understøtte bolde af forskellig størrelse. Dette testede elevernes evne til at arbejde igennem hele cyklusen med at designe, bygge og teste en prototype.

Udover disse konkurrencemæssige udfordringer blev eleverne også haft en rundvisning i Emerson-fabrikken. Dette omfattede interaktive demonstrationer af de forskellige måle teknologier, der udvikles og fremstilles der, og som anvendes i industrier som olie og gas, elproduktion og mad og drikkevareproduktion.

"Sådan en velplanlagt, inspirerende dag for vores studerende" sagde Alia Brammal, matematiklærer ved Bourne End Academy. "De var så forlovede og elskede alle aktiviteterne. Pigerne har især værdsat at have øjnene åbnet for alle STEM mulighederne. "

Arrangementet blev koordineret af medlemmer af Emerson's Women i STEM medarbejder ressource gruppe, som giver medarbejdere muligheder for frivilligt arbejde, mentorskab, netværk og faglig udvikling.

Studerende fra Bourne End Academy tackler STEM engineering designudfordringen

"Hurtigudviklede digitale teknologier ændrer den måde, industrielle processer og produktionsanlæg opererer på, så der er et stigende behov for medarbejdere med fremragende teknisk viden og færdigheder" sagde Emerson ingeniørprojektleder Adrianna Niedzwiecka, som organiserede arrangementet. "Men i Storbritannien er der ikke nok elever, især piger, at studere STEM-emnerne, hvilket resulterer i et færdighedsforskel og mangel på antallet af unge, der gør deres vej til teknik og produktion. For at hjælpe med at lukke denne færdighedskløft er det afgørende for virksomheder som Emerson at gøre alt, hvad vi kan for at støtte STEM-uddannelse og karrierebevidsthed.

"Det var vores glæde at byde så mange entusiastiske studerende velkommen fra vores lokale skoler, og vi håber, at de er blevet inspireret af det, de lærte at bruge dagen med os. STEM-emner opfattes ofte som værende vanskelige, men vi ønskede at vise, at der er masser af muligheder for at have det sjovt med dem også. "

Emersons initiativ "Vi elsker STEM" blev lanceret for at hjælpe unge mennesker med at forstå den betydelige indvirkning STEM-karriere kan have på verden, og det opfordrer talentfulde studerende til at udvikle deres interesse for STEM-emner. Tusindvis af studerende har deltaget i medarbejder-hostede 'We Love STEM'-dage på Emerson-faciliteter verden over, og disse begivenheder er kun en del af virksomhedens bestræbelser på at motivere den næste generation af innovatører. Initiativet giver også et stort udvalg af ressourcer i partnerskab med den berømte videnskabsvogger Hank Green, herunder inspirerende videoer og sociale medier, for at give fremtidige ingeniører mulighed for.

For at lære mere om Emersons 'Vi elsker STEM' og 'Women in STEM' initiativer, besøg www.Emerson.com/WeLoveSTEM.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link