← Tilbage til Pressure Measurement & Control kategori

Emerson's trådløse trykmålere moderniserer brøndovervågning og forbedrer sikkerheden ved BP Alaskas Prudhoe Bay-enhed

emerson trådløse trykmålere

Miljøforvalterpræmie anerkender teknologiens evne til at levere hurtigere responstid og forbedret sikkerhed takket være øget synlighed under brøndforhold

Alaska Oil and Gas Association har tildelt 'Alaska Oil & Gas Project of the Year for Environmental Stewardship and Innovation' til BP Alaskas Prudhoe Bay Unit well-operation Limits Project. Det treårige program startede i 2016 og involverede den feltdækkende installation af Emerson's Rosemount ™ trådløse trykmålere ved Prudhoe Bay-feltet, hvilket hjalp med at omdanne, hvordan brøndene overvåges.

Rosemount trådløse trykmåler bidrager til nedsat personale- og miljørisiko ved at give forbedret synlighed i brøndens integritet uden behov for fysisk at komme ind i brønden og beskytte personale mod potentielt farlige forhold. Derudover giver automatiserede data i realtid og større procesindsigt hurtig anmeldelse af brønde-anomalier, hvilket reducerer risikoen for en begivenhed.

Årets Alaska Oil & Gas-projekt til miljømæssig styring og innovation hæder et Alaska-projekt, der demonstrerer overlegen miljøforvaltningsarbejde inden for design, konstruktion eller drift, og / eller en innovativ tilgang, der sætter en ny standard for industridesign, konstruktion eller drift i Alaska.

BP arbejdede tæt sammen med Emerson og PCE Pacific, Inc., og installerede mere end 3,500 Rosemount Wireless Pressure Målere på opstrøms brøndehoveder ved Prudhoe Bay til året rundt fjerntryksovervågning. Rosemount-målere blev valgt på grund af deres pålidelighed, trådløs kommunikationsfunktioner, letlæselig lokal skærm og forenklet installation.

Rosemount målere erstattede eksisterende mekaniske trykmåler, der krævede personale til at udføre manuel aflæsning på mere end 1,700 brønde under potentielt farlige forhold på grund af det ekstreme vejr i Prudhoe Bay, som til tider kan nå 50 grader under nul Celsius.

De automatiserede trådløse data leveret af Rosemount Wireless Pressure Gauges tilbyder opdateringer med en hastighed på en gang pr. Minut i modsætning til frekvensen en gang om dagen for de mekaniske målere. Dataens granularitet og umiddelbarhed har været værdifuld til forbedring af brøndhåndtering, nedsættelse af responstider og forebyggelse af potentielle begivenheder. Dette har også bidraget til at reducere manuel dataindtastning. Derudover steg både datakvalitet og læsfrekvens i forhold til de tidligere manuelle metoder.

BP og Emerson arbejder fortsat sammen om yderligere muligheder for at øge effektiviteten af ​​BP Alaskas Prudhoe Bay-enhed.

Kontakt information
[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link