← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Emerson's Terminal Automation Solution muliggør operationel excellence hos Eastham Refinery Ltd

emerson terminal automation løsning

Integreret løsning kombinerer logistikstyring og distribuerede kontrolsystemer for at øge driftstiden og reducere driftsomkostningerne for at hjælpe Storbritanniens største bitumenoperation med at opnå Top Quartile-ydelse

Eastham Refinery Ltd., der ligger på Wirral-halvøen i Det Forenede Kongerige, valgte Emerson at designe og implementere sit terminalautomatiseringssystem til omkostningseffektivt at forbedre systemets pålidelighed og tilgængelighed for bitumenbelastningsoperationer på raffinaderiets Eastham Terminal.

Den skalerbare, enterprise-level midstream-logistikstyringsløsning baseret på Emerson's TerminalManager ™ -software og DeltaV ™ distribuerede kontrolsystem (DCS) hjælper terminalen med at nå sine mål om digitalt at omdanne sine operationer og accelerere på en vej mod Top Quartile-ydeevne, opnåelse af operationelle og kapitaludvikling inden for de øverste 25-procent af peer-virksomheder.

"Vi har transformeret, hvordan vi arbejder med Emerson's løsning," sagde Doug Watt, senior proces ingeniør af Eastham Refinery Ltd.

"Vores tidligere system resulterede i mange operatørinterventioner dagligt. I dag er der praktisk talt nulinterventioner på grund af pålideligheden af ​​vores nye system, hvilket fører til en betydelig reduktion af nedetid og vedligeholdelsesomkostninger. Nøjagtigheden og ydeevnen af ​​Emerson's løsning har også hjulpet os med at maksimere tankvolumen og minimere muligheden for sikkerhedshændelser. Som følge heraf er forsinkelser, der var almindelige, ikke længere en byrde, og vores kundeserviceniveau er blevet betydeligt forbedret. "

"Operative udfordringer er fælles i terminaler og fører til tab i produktivitet og rentabilitet," sagde Pedro D'Ascola, vicedirektør og administrerende direktør for fjernautomatiseringsteknologier hos Emerson.

"Adressering af kritiske system- og aktivtilgængelighedsproblemer kræver modernisering, og vores integrerede løsning muliggør optimering på Eastham-webstedet. Operatører kan nu få adgang til realtids lagerniveauer og andre driftsdata på efterspørgslen for at minimere dyre fejl og forsinkelser. "

Eastham Terminal er et eksempel på, hvordan Emerson hjælper kunder med at identificere operationelle udfordringer for at udvikle en yderst effektiv automatiseringsstrategi, der kan føre til Top Quartile-performance. Ved at udføre i de øverste 25-procent af deres jævnaldrende kan terminaler forbedre aktionærværdien gennem aktivoptimering og større driftseffektivitet.

Emersons terminalautomatiseringsløsning til Eastham Terminal omfatter TerminalManager-software til styring af terminaloperationer og kommercielle aktiviteter og DeltaV DCS til nøjagtig blandingskontrol og bevægelse.

[Email protected]
www.Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link