← Tilbage til Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT kategori

Emerson's Mobile App til behandling af planter opgraderer adgang til kritiske data til bedre beslutningstjeneste

mobil app til opgradering af anlæg

Ny alarmtilpasning og udvidet OPC-support i DeltaV ™ Mobile medfører forbedret underretning og overvågning af tredjeparts system

Emerson har forbedret sin DeltaV ™ Mobile app at sikre plantens personale har hurtigere adgang til at behandle oplysninger og hjælpe organisationer til at skræddersy de beskeder, som medarbejderne modtager.

DeltaV Mobile - en mobilapp, der giver skrivebeskyttet adgang til et plantes distribuerede kontrolsystem og driftsdata - tilbyder nu forbedret tilpasning og adgang til tredjepartssystemer i en app.

DeltaV Mobile-brugere vil hurtigere kunne reagere på vigtige procesoplysninger og ændringer, herunder holdbare partier, produktionsflaskehalse og potentielle sikkerhedsproblemer.

Brugerdefinerede meddelelser giver personale på tværs af organisationen hurtig adgang til vigtige oplysninger, herunder batch status, sikkerhedsinstrumenterede systemomkoblinger, nøgleindikatorer eller andre processparametre, de vil overvåge.

Disse meddelelser er tilpasset enkeltpersoner og sikrer, at personale som procesingeniører og vejledere bliver underrettet om efterspørgsel efter oplysninger, der er relevante for deres job, men skaber ikke yderligere alarmsystemer eller underretninger fra styresystemet, der tillader unødvendige distraktioner for kontrolrumsoperatører og andet personale.

DeltaV Mobile gør det også muligt for teams at tilpasse, hvordan de håndterer eskalering og svar på meddelelser. Notifikations eskaleringsstier indeholder nu brugerspecifikke tidsforsinkelser, påmindelser og grænser for hver interessent i organisationen.

Brugere kan gøre krav på ejerskab af meddelelser til klart at kommunikere med plantepersonale, som undersøger problemet og sparer andre, især tilsynspersonale, fra distraktion af meddelelser om problemer, som allerede er under undersøgelse.

Ny åben platformkommunikation (OPC) -visning gør det nemmere at oprette lister og brugerdefinerede advarsler fra enhver OPC Classic-datakilde, herunder fra historikere som OSIsoft PI-systemet, tredjeparts kontrolsystemer og PLC'er.

Derudover giver et nyt bulkredigeringsværktøj brugere mulighed for at oprette lister (med eller uden underretningsindstillinger) i regnearkprogrammer, hvilket gør det lettere at oprette personlige watchlister og alarmlister.

For mere information, besøg venligst www.Emerson.com/DeltaVMobile.

For at lære mere om DeltaV Mobile Alarm Escalation-funktionen, se venligst:

For at lære mere om brugerdefineret underretning i DeltaV Mobile, besøg venligst:

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via