← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Emerson udgiver Svær Service app for optimeret styringsventil vedligeholdelse

svær service app til optimeret kontrolventil vedligeholdelse

App'en giver direkte adgang til Fisher ™ reguleringsventilens størrelse og diagnoseværktøjer

Emerson har udgivet sin Severe Service app udviklet til processtyringsingeniører, der har brug for hurtig og nem kontrolventil diagnose og vedligeholdelse til de vanskeligste installationer inden for procesanlæg.

Den gratis mobile app gør det muligt for ingeniører hurtigt at udføre indledende størrelser for Fisher Globe Control-ventiler samt diagnosticere potentielle ventilproblemer, inden der opstår skade. Når størrelsen og diagnosen er afsluttet ved at indtaste ventilen og applikationsspecifikke, viser appen en Cv-værdi og potentielle problemer, der kan opstå, såsom kavitation eller støj. Brugere kan derefter dele resultaterne med deres interne vedligeholdelseshold eller deres lokale Emerson-salgskontor for effektiv vedligeholdelsesadministration.

Funktionerne i appen omfatter øjeblikkelig adgang til et Fisher styreventil dimensioneringsværktøj, alvorlig service kontrol ventil diagnose oplysninger, et stort teknisk bibliotek og et alvorligt service industri applikationsbibliotek for at holde brugerne up-to-speed på alvorlige service emner med pædagogiske videoer og reference sikkerhedsstillelse.

Alvorlige servicekontrollventiler anvendes i de vanskeligste installationer inden for procesanlæg og kan blive ofre for fælles problemer, såsom kavitation, erosion, højt tryk og andre miljømæssige udfordringer. Den seriøse tjeneste app kan hjælpe med at maksimere levetiden for disse kritiske aktiver, så slutbrugere får mest ud af deres investeringer, samtidig med at medarbejderne, miljøet og andre anlægsaktiver beskyttes.

Applikationen for seriøs tjeneste er tilgængelig for iOS- og Android-enheder. Hent det fra App Store or Google Play.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via