← Tilbage til IT, Management Systems & Software kategori

Emerson vælger dragoer for at samarbejde om cybersikkerhedsbeskyttelse til kraft- og vandindustrier

emerson vælger dragos

Virksomheder udnytter deres respektive styrker for at hjælpe kunderne mere effektivt med at opdage og reagere på cybersikkerhedstrusler

Emerson og Dragos, Inc., udvikler af Dragos-platformen til industriel cyber-sikkerhedsaktivering, trusselsregistrering og reaktion, har underskrevet en global aftale, der gør det muligt for kraftproducenter og vandværker at styrke sikkerheden for deres kritiske aktiver yderligere. Emerson vil integrere trusselregistreringsteknologi fra Dragos Platform i sin Ovation ™ automatiseringsplatform og Power and Water Cybersecurity Suite. Ud over denne aftale vil Emerson og Dragos fortsætte med at udforske yderligere samarbejdsområder med hensyn til løsninger, der bruges af Emerson-el- og vandindustrikunder.

Dragos-platformen identificerer passivt aktiver og overvåger netværkskommunikation, hvilket giver kunderne større synlighed i deres miljøer og indsigt i trusler gennem intelligensdrevet analyse, samt receptpligtig vejledning i form af playbøger og andre værktøjer til at hjælpe dem med at undersøge og reagere på cyberhændelser mere effektivt. Dette ekstra beskyttelseslag supplerer Emerson's robuste portefølje af sikkerhedstilbud til industrielle kontrolsystemer i kraft- og vandindustrien.

”Vi anerkender vigtigheden af ​​løbende at forbedre vores sikkerhedskapaciteter til at tackle det skiftende cybersikkerhedslandskab,” sagde Bob Yeager, præsident for Emerson's power and water business. ”Dette samarbejde er det seneste eksempel på Emersons løbende forpligtelse til at hjælpe vores kunder med at levere tjenester, der er så kritiske for den offentlige trivsel.”

"Med Dragos 'specialbyggede platform til det industrielle miljø og Emerson's automatiseringskompetence er vi i stand til at hjælpe kraftproducenter og vandværker effektivt med at opdage og reagere på udviklende trusler og undgå uventede forstyrrelser i deres operationer," sagde Robert M. Lee, grundlægger og CEO af Dragos.

For mere information om Emerson's Ovation-automatiseringsplatform, kan du besøge Emerson.com/ovation.

Besøg for at få flere oplysninger om Dragos Dragos.com.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link