← Tilbage til Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT kategori

Emerson lancerer den mest avancerede industrielle trådløse netværksløsning

NextGenAPInstalled

Industriel netværksløsning kombinerer Emerson's ekspertise inden for industriel automatisering og applikationer med Ciscos innovationer inden for netværk, cybersikkerhed og IT-infrastruktur

Emerson (NYSE: EMR) samarbejder med Cisco om at introducere en næste generations industrielle trådløse netværksløsning, der grundlæggende transformerer datahåndtering for at forbedre plantens produktivitet, pålidelighed og sikkerhed. Den nye Emerson Wireless 1410S Gateway med Cisco Catalyst® IW6300 Heavy Duty Series Access Point kombinerer det nyeste inden for trådløs teknologi med avanceret WirelessHART® sensorteknologi, der leverer pålidelige og meget sikre data, selv i de hårdeste industrielle miljøer.

For at hjælpe med at muliggøre nye digitale transformationsstrategier kombinerer denne industrielle netværksløsning Emersons ekspertise inden for industriel automatisering og applikationer med Ciscos innovationer inden for netværk, cybersikkerhed og IT-infrastruktur. Drevet af efterspørgslen efter større produktivitet, lavere vedligeholdelsesomkostninger og forbedret arbejdstageresikkerhed fremskynder industriproducenter investering i robuste IoT-sensornetværk kombineret med skalerbare operationelle analyseværktøjer til at forbedre organisatorisk samarbejde og beslutningstagning. I disse miljøer er netværkets ydelse og sikkerhed kritiske for succes.

”En sikker forbindelse, der let skalereres, er grundlaget for enhver vellykket IoT-implementering.” Sagde Liz Centoni, senior vice president og general manager, IoT hos Cisco. "Ved at bruge kraften i det intentionbaserede netværk leverer Cisco en sikker, automatiseret, bunnsolid infrastruktur, der hjælper IT- og driftshold sammen om at reducere kompleksiteten og forbedre sikkerheden."

Dette næste generals trådløse adgangspunkt giver forbedret wi-fi-båndbredde, der er nødvendig til sikkerhedsovervågning i realtid, herunder Emerson's Location Awareness og trådløs video. Disse applikationer forbedrer personalsikkerhedspraksis, forbedrer plantesikkerhed og hjælper med at sikre miljøoverholdelse. En pålidelig og hurtig forbindelse mellem enheder og mennesker strømline beslutningstagningen ved at levere analyser i realtid. Det gør det også muligt for en mobil arbejdsstyrke praktisk talt at samles, samarbejde og løse kritiske problemer rettidigt.

”Produkter, der er installeret i industrianlæg, skal vare i mange år, endda årtier,” sagde Bob Karschnia, vicepræsident for trådløs hos Emerson. ”Denne form for lang levetid var et kritisk design og teknisk krav for at sikre, at dette nye trådløse adgangspunkt blev fremtidssikret for at imødekomme et hurtigt udviklende teknologilandskab.”

Industrielle miljøer er stadig nogle af de mest udfordrende og farlige miljøer i verden, hvilket kræver en skalerbar, elastisk og fleksibel wi-fi-løsning, der kan modstå ekstreme forhold på fjerntliggende steder, samtidig med at det sikrer arbejdstagernes sikkerhed på stedet. Det nye trådløse adgangspunkt understøtter mobile applikationer, der tilbyder øjeblikkelig adgang til processtyringsdata, vedligeholdelsesoplysninger og driftsprocedurer, hvilket muliggør forbedret planteproduktivitet og arbejdstagernes sikkerhed.
Besøg venligst for at få flere oplysninger om denne løsning denne side.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link