← Tilbage til IT, Management Systems & Software kategori

Emerson hjælper industrien med at aktivere digital transformation med nyt Cybersecurity Lab

emerson cybersecurity lab

Dedikeret facilitet og team bygger videre på Emersonons cybersecurity-ekspertisenetværk for at hjælpe med at beskytte industriel infrastruktur og reducere operationel risiko.

Emerson, et globalt teknologi- og ingeniørfirma, åbnede i dag sit nyeste cybersikkerhedslaboratorium for at hjælpe producenter med fortrolighed vedtage digitale transformationsstrategier, samtidig med at de beskytter integriteten af ​​deres fabriksdrift, netværk, systemer og data.

Faciliteten, som er en del af Emerson's større globale cybersecurity-netværk, styrker Emerson's forpligtelse til at tilbyde de mest avancerede automatiseringsløsninger til sine kunder over hele verden.

Det nye center, der er bemandet af et team af cybersikkerhedseksperter i Pune, Indien, bygger på eksisterende kapaciteter og styrker Emerson's teknologiportefølje yderligere for at understøtte de højeste niveauer af produktsikkerhed i hele udviklingslivscyklussen.

Pune-laboratoriet vil fokusere på at definere sikkerhedskrav, designe trusselmodeller og sikkerhedsgennemgang, vedligeholde sikkerhedspraksis og simulere cyberangreb i industrielle miljøer for at identificere og tackle potentielle sårbarheder.

"Cybersikkerhed nævnes ofte af kunder som en overvejelse ved indførelse af Industrial Internet of Things," sagde lal karsanbhai, administrerende direktør for emerson's automation løsninger forretning. "Emerson's investering i en bred portefølje af teknologier og tjenester hjælper globale ledere med at øge deres digitale transformation med tillid."

Den seneste tilføjelse til Emerson's globale netværk af cybersikkerhedsfaciliteter er placeret på Emerson Innovation Center i Pune, som huser 900-medarbejdere, der er fokuseret på innovation for fremtiden og koordinering af uddannelse for udviklingsingeniører.

”Vores kunder leder efter en partner, der hjælper med at navigere i det komplekse teknologilandskab, så de kan designe et sikkert og robust digitalt økosystem til deres drift,” Karsanbhai sagde. "Dette nye center udvider vores ledelse inden for industriel transformation yderligere og forbedrer vores evne til at samarbejde med kunderne om det kritiske element inden for cybersikkerhed, når de bruger de nyeste digitale teknologier for at optimere ydelsen."

For mere information besøg Emerson.com.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link