← Tilbage til Process Automation kategori

Emerson hjælper med at gennemføre det første Caspian subsea-projekt inden planen under budget

shah deniz bravo platforme

Kapitalprojekt, automatiseringskompetence hjælper med at optimere driften hos BP-opererede Shah Deniz 2 for at sikre sikker, pålidelig produktion

Emerson har afsluttet sin $ 48-millionkontrakt for automatiseringssystemer og cloud engineering software-as-a-service til Shah Deniz 2-projektet i Aserbajdsjan og opfylder en løbende fem-årig servicekontrakt for at sikre pålidelige, sikre operationer. Emersons supporttjenester, software til forudsigelig pålidelighed og digitale tvillingløsninger vil hjælpe med at optimere operationerne og opnå pålidelig ydelse.

Projektet på $ 28 milliarder inkluderer den første undervandsudvikling i Det Kaspiske Hav. På platået forventes den BP-drevne Shah Deniz 2 at producere 16 milliarder kubikmeter gas pr. År trinvist til Shah Deniz 1-produktionen.

Emerson fungerede som den vigtigste automatiseringsentreprenør (MAC) for megaprojektet, med virksomhedens projektsikkerhedsmetode, der understøtter en reduktion af den globale automatiseringstekniske kompleksitet, hvilket bidrog til, at produktionen startede mere end fire måneder forud for planen.

Emerson's avancerede forudsigelige pålidelighedssoftware og dynamiske simuleringssoftware, dele af dets digitale tvillingløsninger, vil hjælpe med at forudse kommende pålidelighedsproblemer, inden de påvirker produktionen og simulerer virkningen af ​​produktionsydelsesforbedringer sikkert inden udførelsen.

Emerson's MAC-tjenester og cloud engineering-tjenester hjalp med at integrere flere projekter, globale entreprenører og leverandører i et samlet program for at sikre standardisering og vedligeholde projektets tidslinje. Virtualisering og implementering af DeltaV ™ distribueret kontrolsystem med elektronisk Marshalling hjalp projektteamet med at eliminere design omarbejdning ved at gøre det lettere at montere automatiseringssystemer i platformens begrænsede plads.

"Emerson's model for projektsikkerhed er designet til at hjælpe virksomheder med at sikre, at komplekse projekter ikke overskrider tidsplaner og budgetter, og Emerson's MAC-tjenester er et kerneelement i denne strategi," sagde Jim Nyquist, koncernpresident for systemer og løsninger til Emerson's Automation Solutions-forretning. ”Vi er stolte over at have været med til at gennemføre dette projekt forud for planen og er glade for at yde fortsat støtte til at fremme langsigtede succesrige operationer.”

For mere information om projektsikkerhed, besøg www.Emerson.com/project-certainty

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link