← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Emerson Global STEM-undersøgelse viser voksende interesse for STEM-karrierer, men manglende opmuntring, især for kvinder

TCE2019 bred

Femte årlige undersøgelse finder, at stereotype om køn er en nøglebarriere for kvinder, der kommer ind i STEM-felter

Da verden står over for et dygtigt arbejdsstyrkeskab, fandt den femte årlige STEM-undersøgelse af Emerson (NYSE: EMR), at seks ud af 10 Amerikanere er interesseret i at forfølge STEM-karrierer - men færre end fire i 10 (39%) har følt sig opmuntret til at gøre så. Forskellen er endnu mere markant blandt kvinder: to ud af tre amerikanske kvinder siger, at de ikke blev opmuntret til at fortsætte en karriere i STEM.

Mens undersøgelsen fandt, at yngre generationer over hele kloden er tre gange mere tilbøjelige til at blive opmuntret til at forfølge STEM-karrierer end generationer før dem, er der stadig flere kritiske huller at tackle - især da industrier fortsat rapporterer, at de ikke kan finde personer med færdighederne. kræves til dagens avancerede arbejdspladser. F.eks. Fandt National Association of Manufacturers, at mere end 70% af producenterne i USA er bekymrede over at finde arbejdstagere med passende kvalifikationer.

"Efterhånden som automatisering og teknologi bliver virkelig indgroet på vores arbejdspladser og skoler, er der en stigende hastighed til at forberede arbejdsstyrken med STEM-færdigheder, der vil være kritiske for den fortsatte styrke i den globale økonomi," sagde David N. Farr, formand og administrerende direktør for Emerson. "Vi ønsker at føre gebyret med at foretage strategiske investeringer, der giver både den nuværende og den fremtidige arbejdsstyrke de rigtige kvalifikationssæt til at lykkes i en af ​​de mange enorme karrierer, der stilles til rådighed gennem STEM - fra softwareudvikling til nye teknologier i produktionen."

At styrke mere kvalificerede arbejdstagere fra begge køn til at udforske en STEM-karriere kan have en betydelig indflydelse på arbejdsstyrkens kløft. Af de kvinder, der sagde, at de ikke blev opmuntret til at forfølge STEM-karrierer, tilskrives de fleste denne ubesvarede mulighed i arbejdsstyrken stereotyper mod kvinder og mangel på kvindelige forbilder på området.

For at holde trit med det hurtige forandrings tempo ser arbejdere fra begge køn i stigende grad til deres arbejdsgivere for at imødekomme disse opskolingsbehov: 79% af de globale respondenter sagde, at de mener, at virksomheder bør gøre mere for at træne og forberede deres STEM-arbejdsstyrke. Den voksende vægt på at styrke STEM-uddannelse er ikke meget overraskende, da de fleste af verden (94%) siger, at de betragter STEM-uddannelse som vigtig for deres respektive lands fremtid.

På trods af denne universelle forståelse af STEM's betydning mener mindre end halvdelen af ​​de adspurgte, at deres land er foran i STEM-innovation. At skabe et miljø, hvor alle opfordres til at forfølge STEM, kan hjælpe med at tackle denne opfattelse - og bidrage til at vokse den globale STEM-arbejdsstyrke.

"At styrke enkeltpersoner i alle aldre og baggrunde med de værktøjer, der er nødvendige for at trives i STEM, er et afgørende skridt i løsningen af ​​det voksende talentgap på tværs af flere nøgleindustrier," sagde Kathy Button Bell, senior vice president og Chief Marketing Officer for Emerson. ”Vi har længe været dedikeret til at skabe en kultur i Emerson, der tiltrækker og fremmer kvinder gennem en række initiativer, herunder vores 4,000-medlem Kvinder i STEM-gruppe, der giver støtte og mentorordning for vores kvindelige ingeniører globalt.”

Emerson hjælper med at løse dette spørgsmål om færdighedskløft for mennesker i alle aldre gennem dets We Love STEM-initiativer, partnerskaber med mere end 350 universiteter og tekniske colleges over hele verden og investeringer i medarbejderuddannelse. Emerson's nylige STEM-investeringer inkluderer Performance Learning Platform, som muliggør praktisk træning af nuværende medarbejdere; træningsfaciliteter og udstyrsopdateringer til Singapore Polytechnic; automationstræningsteknologicentre ved University of Texas i Austin og Texas A&M College of Engineering; og et automatiseringsteknologicenter ved Colorado State University.

Mere information om Emerson's We Love STEM-initiativer er tilgængelig på Emerson.com/WeLoveSTEM.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link