← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Emerson erhverver produktlinjer fra Spence og Nicholson Steam Technology fra Circor International

Emerson-logoet

Acquisition tilføjer rentable produkter og styrker Emerson's endelige kontrolportefølje

Emerson (NYSE: EMR), et globalt ingeniør- og teknologiselskab, annoncerede i dag, at det har erhvervet Spence- og Nicholson-produktlinjerne fra Circor International (NYSE: CIR). Købet supplerer Emerson's brede portefølje af dampsystemløsninger til procesindustrier og kommercielle bygninger.

Spence- og Nicholson-linjerne er etablerede brancheførende produkter, der inkluderer dampregulatorer, reguleringsventiler, sikkerhedsaflastningsventiler, temperaturregulatorer, dampfælder og andet damptilbehør og -løsninger.

”Denne tilføjelse til vores Final Control-forretning demonstrerer den fortsatte værdi af bolt-on-erhvervelser, der udfylder strategiske huller i vores portefølje og diversificerer vores produkttilbud på vækstmarkeder,”Sagde Lal Karsanbhai, administrerende præsident for Emerson's Automation Solutions-forretning. "Ved at tilføje Circors premium dampteknologier og rentable produktlinjer vil vi styrke vores position til at hjælpe kunderne med at optimere deres drift og forbedre energieffektiviteten."

"Spence og Nicholson's kapaciteter vil spille en vigtig rolle i at styrke vores procestilbud og udvide vores muligheder med kunderne," sagde Ram Krishnan, gruppepresident for Emerson's Final Control-forretning. "Forbedring af disse kapaciteter vil styrke vores evne til at betjene kunder, herunder automatiseringskunder, såvel som hospitaler, universiteter, kommerciel drift og transportindustrien med en mangfoldig portefølje af produktudbud i det voksende dampsegment."

Købet afsluttedes den 30.August 2019.

[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link