← Tilbage til IT, Management Systems & Software kategori

Emerson og Repsol til Form Alliance om avanceret, Cloud-Based Exploration og Development Software

emerson repsol

Globale industriledere samarbejder for at hjælpe energiproducenterne med at gennemføre digital transformation, opnå hurtigste første olie med førende undergrunds teknologi

Emerson, et globalt ingeniør- og teknologibedrift, og Repsol, et energibedrift, meddelte i dag, at de har etableret en strategisk alliance til at levere avancerede geofysiske teknologier til undergrunden for at reducere tiden til at prospektere og producere første olie.

For at nå dette kritiske industrimål vil Emerson samarbejde med Repsol for at implementere og implementere avancerede billedbehandlingsteknologier inden for undergrunden, med kerneteknologier udviklet af Repsol som en del af Kaleidoscope, dets 10-årige innovationsprojekt.

Disse fremskridt vil blive brugt af en bred vifte af geoscience-samfundet inden for Repsol og i alle olie- og gasselskaber, der vælger at licensere teknologierne. Løsningen kombinerer det nyeste inden for high-end visualisering, høj ydeevne computing og cloud levering.

Disse teknologier har bidraget til prospekteringssucces ratioen af ​​Repsol, med særlig betydning i indstillinger af kompleks geologi i lande som Brasilien, Peru og Bolivia.

"Emerson hjælper energibranchen med at implementere de nyeste digitale teknologier til at realisere betydelige præstationsforbedringer"

sagde lal karsanbhai, administrerende direktør for emerson's automation løsninger forretning.

"Vi er stolte af vores samarbejde for at hjælpe Repsol med at bringe dette undergrundsreservoir imaging innovation til geoscience samfundet. Det er et godt eksempel på, hvordan teknologi og samarbejde kan levere forretningsværdi til olie- og gasindustrien. "

Partnerskabet, som omfatter en fælles investering for både forskning og udvikling, vil gøre det muligt for Repsol og Emerson at producere kommercielt tilgængelige softwareprodukter til licens til at hjælpe andre oliefeltoperatører og servicevirksomheder.

"Det strategiske partnerskab mellem Emerson og Repsol vil gøre det muligt for olie- og gasindustrien at drage fordel af udbredelsen af ​​vores proprietære kerneteknologier i forbindelse med forbedring af seismisk behandling og fortolkning"

sagde Tomás García Blanco, administrerende direktør for udforskning og produktion til Repsol.

"Vores samarbejde vil bygge teknologibroer mellem seismiske billeddannelses- og tolkningsområder, der giver højteknologisk viden og adgang til et bredere geovidenskab."

Den første fase af samarbejdet vil give avancerede løsninger til hastighedsbestemmelse, herunder fuld bølgeform inversion og avancerede løsninger til seismisk billeddannelse udviklet i Repsol Technology Lab. Derudover kan samarbejdet udvides til et bredere udvalg af Repsol-undergrunds teknologier.

Emersons E & P softwareportefølje - som integrerer og prognoserer oliefeltsdata med produktions- og reservoirteknikgrundlag - og dens avancerede cloud-baserede platform er designet til at hjælpe operatører med at øge effektiviteten og opnå topkvartile resultater på investeringer og operationelle mål inden for nye og etablerede olie- og gasreservoirer . Top Quartile-præstationer defineres som opnåelse af drift og kapitaludvikling i de øverste 25% af peer-virksomheder.

Kontakt information

[Email protected]
www.Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link