← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Emerson og Arrowhead Systems Partner på Next-Gen, Edge-baseret maskinsundhedsovervågningsløsning

emerson pilespids systemer partner

Højhastighedsproduktion Busse SJI Palletizer øger oppetiden ved hjælp af forudsigelig vedligeholdelse for at øge den samlede udstyrseffektivitet

Emerson og Arrowhead Systems, Inc. annoncerede i dag, at de har samarbejdet med at producere en næste generations maskinsundhedsovervågningsløsning, som vil øge oppetiden til højhastigheds-palleteringsproduktion, der bruges i containerstabling, men som også kan tilpasses til brug sammen med andre primære produkter.

Busse SJI Viper ™ High Speed ​​Bulk Palletizer og Alpha Turbo ™ High Speed ​​Depalletizer er parret med Emerson's maskinsundhedsovervågning for at give kunderne en løsning for større samlet udstyrseffektivitet (OEE) ved at overvåge i realtid, kritisk bevægelse og pneumatiske systemparametre inklusive luftstrøm, tryk, vakuum, mekanisk aktiveringshastighed og motorvibration.

Systemanalyse og sundhedsoplysninger behandles i udkanten via en lokal datahistoriker med både lokal skærm eller fjernovervågning på en tablet eller smartphone, hvilket giver operatørerne et let tilgængeligt værktøj til at overvåge helbredet.

"Denne løsning tilbyder den hurtigste og mest skalerbare måde at øge OEE og i sidste ende øge den samlede produktionseffektivitet af dine fabriksdrift," sagde Dana Greenly, direktør for forretningsudvikling for mad- og drikkevareemballage med Emerson's Automation Solutions-forretning.

Det nye, kantbaserede system har PACSystems CPL410 i sin kerne for at bringe alle sensordata sammen for tilgængelighed, visualisering og analyse. Det kan tilpasses og skaleres til at tilpasse sig ethvert primært produktpalleteringssystem eller komplet emballagelinje.

Med overvågning i realtid af maskinens sundhed og diagnostik ved operatørens fingerspidser forsvinder reaktiv vedligeholdelse af maskinfejl. Forudsigelig vedligeholdelse muliggør planlægning af potentielle problemer, der ellers negativt påvirker emballagelinjens OEE.

”Fordi vi har udstyr til containerhåndtering, der kører med nogle af de højeste hastigheder i branchen og når 4000-dåser pr. Minut eller mere, er forudsigelig overvågning af maskinens sundhed afgørende for vores kunders succes,” sagde Scott Chehak, general manager, Busse-SJI.

Emerson's automatiseringsteknologier hjælper emballagelinjer med at få fleksibilitet ved at rumme adskillige pakningsstørrelser og kompleksiteter; reducere tab ved at forbedre produktivitet, produktkvalitet og reduktion af affald og forbedre operatør- og produktsikkerheden uden at begrænse produktionen.

Emersons ekspertise hjælper emballagelinjer med at nå deres fulde potentiale ved at tackle dagens emballagemæssige udfordringer: fleksibilitet, pålidelighed, forurening og affald og sikkerhed.

[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link