← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Emerson køber Life Sciences Analytics Software Firm til at hjælpe Accelerate Manufacturing Production

emerson køber life science analytics software firma

Bio-Gs modellerings-, simulerings- og planlægningssoftware hjælper dynamisk til at optimere driften og strømline teknologioverførslen

Emerson har erhvervet Bioproduction Group (Bio-G), en førende inden for simulering, modellering og planlægning software til biomanufacturing. Bio-Gs planlægnings- og modelleringssystemer kombineret med Emersons omfattende biovidenskabsteknologi og ekspertviden portefølje vil hjælpe virksomheder med at bringe behandlinger for kræft, diabetes og andre sygdomme til patienter tidligere.

Biovidenskabsvirksomheder ser løbende på at fremskynde produktionen af ​​patientterapier, og Bio-G Scheduling-softwaren hjælper dem med nøjagtigt at forudsige fremtidig tilgængelighed af planteressourcer for at optimere fremstillingsproduktionen.

Planlægningssoftwaren giver en øjeblikkelig visning, der er tilgængelig på tværs af en organisation, i den nuværende og fremtidige tilstand af anlægget, hvilket giver beslutningsstøtte for at bidrage til at øge opetidets driftstid og reducere tidsplanrelaterede produkttab.

Ved at forbinde analyse- og modelleringsværktøjer med data fra automatiserings- og operativsystemer - herunder Emerson's DeltaV ™ -distributionsstyringssystem og Syncade ™ -produktionsudførelsessystem - giver planlægningssoftwaren en samlet visning af operationer, vedligehold, kvalitets- og virksomhedssystemer.

Bio-G's software bliver en del af Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem, en omfattende IIoT-portefølje, der udvider digital intelligens til hele fremstillingsvirksomheden.

"Vi arbejder fortsat tæt sammen med branchens ledere for at udvikle produktionsteknologier og tilgange, der er nødvendige for næste generationens biomanufacturing. Med denne erhvervelse kan vi levere endnu flere måder at fremskynde biovidenskabens produktion på, " sagde Tom Snead, biovidenskabspræsident i Emerson.

Organisationer investerer hundredvis af millioner dollars til at bygge produktionsfaciliteter til at bringe medicin og behandling til patienter. Succesen for disse bestræbelser og deres drift afhænger ofte af facilitetens faktiske produktion, der opfylder facilitetens design.

Bio-G's Real-Time Modeling System ™ leverer debottlenecking, kapacitetsingeniør og teknologioverførsel analytics til at levere en omfattende evaluering af et anlægs design og give tillid forud for projektets gennemførelse og investeringsudgifter.

Modelleringsrammen identificerer og kvantificerer nøjagtigt flaskehalse samt bestemmer effektiviteten af ​​foreslåede løsninger på tværs af alle områder af et produktionsanlæg.

Dette modelleringssystem hjælper med at fremskynde processen med at bringe terapier fra kliniske forsøg til fuldskalafremstilling til patienter ved at validere et anlægs potentiale til fremstilling af succes.

"Vi er glade for at blive med Emerson," sagde David Zhang, Bio-G's administrerende direktør og medstifter, som bliver medlem af Emerson. "Vi er forenet af en fælles mission for at hjælpe med at forny og finde nye måder for biomanufacturing organisationer til at optimere driften gennem teknologi."

Kontakt information

[Email protected]
www.Emerson.com
www.bio-g.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link