← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Retrofit Filtrering System Fordele Coatings Manufacturers

eftermonteringsfiltreringssystem

Amazon filtre rapporterer, at coatingsproducenter installerer deres SupaClean indeholdt filtreringssystem inden fyldningslinjer for at fjerne urenheder som skind, koaguleringsmidler og uopløste pigmenter fra deres endelige produkt.

I modsætning til faldende støtte og patchy tilgængelighed af et afviklet lukket filtersystem fra en alternativ leverandør, rapporteres SupaClean systemet i vid udstrækning for at producere produkt af bedre kvalitet med en reduktion i filter / arbejdsomkostninger til både opløsningsmiddel og vandbaserede coatingsproduktionsprocesser. Deling af samme dimensioner som det ophørte filtreringssystem giver SupaClean systemet også fordelene ved at være en direkte eftermontering.

SupaClean indeholdt filtreringssystem består af højtydende filterpatroner fra Amazon-filtre indesluttet i to forseglede plastposer. Dette proprietære design resulterer i filtrene og eventuelle procesfluider indeholdt i en sikker samling, hvilket giver isolering af produktet og filtre.

Udskiftning af filtre ved hjælp af SupaClean-aggregater er hurtig og nem at reducere de traditionelle høje driftsomkostninger forbundet med rengøring og ændring af produktionsfiltre. Hver filtersamling kan enkelt og hurtigt løftes ud af huset og erstattes af en ny enhed.

Da hver SupaClean filterenhed leveres allerede monteret eliminerer dette risikoen for, at operatørerne ikke installerer filtre korrekt og risikofiltret bypass forekommer. Som et resultat er SupaClean-systemet ideel til batchproduktionsfiltrering af topkvalitetsbelægninger.

For yderligere information om SupaClean indeholdt filtreringssystemer venligst besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link