← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Effektiv fjernelse af vindyrknings mikroorganismer

supapore vpw sterile filtre

Amazon Filters tilbyder en række højtydende SupaPore VPW sterile filtre designet til effektivt at fjerne alle ødelæggelsesmikroorganismer fra vin.

På grund af dets høje alkohol- og surhedsgrad er de eneste mikroorganismer, der kan overleve i vin, gær, mælkebakterier og eddikesyrebakterier. Derudover kan vin også lide af taints påført af forme på dårligt rengjorte vingårdflader, især indersiden af ​​tønder.

Et af de mest effektive redskaber til fjernelse af forurening med disse ødelæggelsesorganismer er filtrering ved anvendelse af membraner med en porestørrelse mindre end 0.45 μm.

I vinproduktionen er det vigtigt, at vinen er mikrobiologisk stabiliseret for længere holdbarhed. Dette skal opnås uden at påvirke produktets art og på en omkostningseffektiv måde.

Som reaktion på denne branchebehov udviklede Amazon Filters SupaPore VPW filterområdet, som indeholder en avanceret enkeltlags PES-membran, der giver de højeste strømningshastigheder samtidig med effektivt at fjerne alle ødelæggelsesmikroorganismer.

SupaPore VPW-filteret er det første valg til de fleste applikationer i rød og hvidvin applikationer. Men hvor vinen præsenterer udfordringer ud fra et livsperspektiv, bruges SupaPore VPWA på grund af dets integrerede forfilterlag, der væsentligt udvider produktets holdbarhed.

Begge disse højtydende filtre giver fremragende strømningshastigheder og overlegne gennemstrømninger uden at påvirke smag, aroma eller farve. Alle byggematerialer er i fuld overensstemmelse med europæisk og amerikansk lov om fødevarekontakt.

For at downloade et casestudium, der beskriver fjernelse af Brettanomyces bruxellensis mikroorganisme fra vin tak besøge her.

For yderligere information om SupaPore VPW filterinterval venligst besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link