← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Hvorfor effektiv affaldshåndtering er vigtigere end nogensinde i 2019

Affaldshåndtering, ressourcesikkerhed og bæredygtighed er alle relevante buzzwords fra 2018 - og om du arbejder inden for produktion, gæstfrihed, uddannelse, olie og gas eller kemikalier, vil de ikke forsvinde når som helst.

Med et stigende fokus fra regeringen til at skabe et mere miljøvenligt og kulstofneutralt samfund, hvilken rolle vil spildevandsforvaltningen spille, og hvorfor vil det være højere på virksomhedernes dagsorden end nogensinde før i 2019?

James Tyler, direktør for Food Waste og Energy-from-Waste Expert Tidy Planet, tilbyder sine tanker om emnet ...

Af James Tyler, direktør - Tidy Planet

Affald, i næsten alle dets former, har været i spidsen for offentlig og offentlig debat i de sidste tolv måneder.

Fra begyndelsen af ​​året med premierministerens miljøplan for miljøet 25-år - der redegør for regeringens mål om at eliminere alt forebyggeligt plastaffald af 2042 og alt undgåeligt affald fra 2050 - til kanslerens forårserklæring, Kinas forbud mod import af plastaffald og lanceringen af Det Forenede Kongeriges Plastpakke, det har været et meget travlt år for affaldsreguleringsmål og politiske opdateringer.

Det stigende lovtryk fra den britiske regering er en af ​​de primære årsager til, at virksomheder i hele landet vil fokusere endnu mere på at håndtere deres affald mere effektivt og effektivt i 2019.

Med masser af støj i medierne om plastaffald og miljøansvar er det mere almindeligt, at virksomheder føler sig forpligtet til at "gøre deres bit" for miljøet.

Dette er blevet afspejlet i forskellige virksomheders handlinger som Merlin Entertainments, der forbyder plastikrør til brug for engang, Walkers lancerer det første nationale, friske pakkegenvindingsinitiativ og Morrisons 'debut af en prøveindbetalingsordning.

Men det er ikke kun Det Forenede Kongerige, hvor virksomheder er blevet set for at kæmpe for affaldsspillet, Norge lavede overskrifterne til slutningen af ​​2018, da det blev afsløret, at det brugte fiskeaffald til at drive sine krydstogtskibe.

Disse eksempler illustrerer perfekt, hvordan det positive skift i mentaliteten mod at være "grøn" er og vil fortsætte med at tilskynde flere mærker til at lukke løkken i det kommende år.

Effektiv affaldshåndtering

Dette knytter sig derefter sammen med tanken om, at mærkeomdømme vil forblive en vigtig drivkraft i opgangen af ​​affaldshåndteringen ante. Mens det er håbet, at hovedparten af ​​virksomheder, der gennemfører foranstaltninger til at tage kontrol over deres affald, virker uden oprigtig bekymring og omsorg for vores planet, er der en lidt mere realistisk og noget kynisk side til den samme mønt, der erkender, at den underliggende fond af de fleste forretningsbeslutninger er konkurrenceevne - eller kommercialitet.

Med stigende offentlig efterspørgsel efter flere etiske og økologiske produkter viser virksomheder, der viser ærbødighed over for miljøpolitikken og reducerer mængden af ​​affald bestemt til deponering, sig selv - fra et forbrugerperspektiv - i et langt mere tiltalende lys.

Derfor skal der tages hensyn til et "greenwashing" -element, når det kommer til at vurdere, hvorfor affaldshåndtering kan være mere synlig på virksomhedens radar i år.

Men om en virksomhed lukker sin affaldsløkke ud af et ønske om at være mere miljøvenligt, eller simpelthen som et markedsføringsinstrument for at opnå reklame og brand loyalitet, er affaldsminimeringsudfaldet det samme. Det er i den forstand, at corporate peer presse faktisk kunne være et opmuntringsværktøj, når det kommer til yderligere investeringer og handlinger i år.

I en alder, hvor virksomheder uophørligt søger at gøre deres forretningsdrift mere savner, vil optimering af affaldsprocessen ved at lukke sløjfen sandsynligvis tage endnu længere i 2019.

I en nylig rapport - foretaget af Mintel - om globale trends inden for mad og drikke, blev det afsløret, at vedtagelsen af ​​en mere cirkulær tilgang til erhvervslivet og udnyttelse af fuld brug af materialer er det, forbrugerne vil se.

Det fremhævede også, at som samfundsmæssig forståelse omkring emnet fortsætter med at stige, vil 2019 være året, hvor flere bæredygtighedsprogrammer gennemføres.

Effektiv affaldshåndtering

Som nævnt ovenfor vil politikændringer i lande som Kina, Malaysia og Vietnam - hvad angår import af plastaffald - også spille en vigtig rolle i styringsvirksomhederne mod at indføre en selvstændig tilgang til deres affald.

Med Kina at have fået omkring 45% af verdens plastaffald i årtier, skød landets pludselige nye holdning til indgående affald umiskendeligt genvindingsindustrien og fremhævede, at landets affaldspolitik og infrastruktur ikke var bæredygtige.

I 2019 er det højst sandsynligt, at dette vil fortsætte med at virke som en dominoeffekt, hvor lande, der stadig accepterer enorme tons oversøiske affald, også tilslutter importstrømmen.

Som følge heraf vil det ikke kun tvinge virksomhederne til at optage og tænke mere om alternative løsninger til affaldshåndtering, men det vil også være nede for de officielle styrende organer at strømline Storbritanniens eksisterende genvindingsinfrastruktur, så det kan klare behandlingen af ​​affald mere effektivt.

Bortset fra statslige og erhvervsmæssige stimuli vil effektiv affaldshåndtering være endnu mere udbredt, fordi et voksende antal affald anerkendes som et stort ressourcepotentiale.

Sandheden er, at det altid har været tilfældet, men med den hurtige udvikling af affald og genbrugsteknologier bliver der mere muligt i denne sektor. Med det tidligere nævnte fiskaffaldseksempel er væk de dage, hvor kun plast, papir og glas kunne genanvendes - organisk affald, WEEE, fiskedød og tæpper er alle enten brugt til at skabe en værdifuld ressource - uanset om det er i form af kompost eller energi - eller genanvendes til andre produkter.

Som følge heraf har der været en øget vægt på energi-fra-affald, der fejler overskrifterne i løbet af det sidste år, og 2019 ser ud til at være i overensstemmelse med denne tendens.

Det er ingen hemmelighed, at når affaldshåndtering udføres korrekt på tværs af et firma - fra forsyningskædes effektivitet til investering i udstyr - fører det ofte til en positiv stigning i bundlinjeomsætningen, som f.eks. Reducerede omkostninger i forbindelse med bortskaffelse af affald på stedet. Og det er en yderligere grund til, at virksomhederne vil stræbe efter at vedtage forbedrede vaner og tilgange til deres affaldsmaterialer.

Dette er et interessant og retfærdigt punkt, for som genanvendelse og affaldsgendannelse kommer forbrugerbevidsthed, vil forventningen vokse, at virksomhederne tager de nødvendige bekæmpelses- og minimeringsforanstaltninger.

Ved at tage madaffald som et eksempel, så 2018 90 af Storbritanniens største virksomheder inden for den britiske fødevareindustri tilbage en ambitiøs Roadmap Reduction Roadmap udviklet af WRAP og IDG.

Det overordnede mål er, at disse virksomheder reducerer madaffald på tværs af erhvervslivet og reducerer affald fra gård til gaffel ved 50% af 2030.

Tilfældigt gentager DEFRAs nyligt offentliggjorte Ressource- og Affaldsstrategi også den cirkulære økonomi-stemning, der er skitseret ovenfor. Med planer om at indføre separate madaffaldssamlinger til husholdninger i hele England af 2023 og større vægt på producentansvar - når det drejer sig om at betale omkostningerne ved at styre deres egne affaldsemballager - og det er initiativer og politikker som disse, som vi ikke vil tvivler på at se mere af i løbet af de kommende måneder.

Affaldshåndtering kan altid have været på dagsordenen for nogle virksomheder, men der er ingen tvivl om, at det kommende år vil se denne prioritet skalere vigtighedsplaceringerne endnu mere.

Og med vores miljø og naturressourcer i fare, hvis vi ikke ser på at bevare vores planet, behøver spørgsmålet ikke spørgsmålet om, hvorfor 2019 skal være det år, hvor affaldshåndtering forfølges af alle organisationer.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.