← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Midlertidige køleapparater: Den perfekte medicin til farmaceutiske producenter

I de første tre måneder af 2019 steg den britiske økonomi med en vækst på 0.5% sammenlignet med 0.2% i de foregående tre måneder. Kontoret for national statistik afslørede også, at fremstillingssektoren var vokset med sin hurtigste hastighed siden 1988 i perioden med lagring foran Brexit medvirkende til at øge væksten.

Beslutning om at lagre partier af produkt er på ingen måde en let beslutning. Når producenter øger deres produktionslinje, vil deres rejseplan også begynde at vokse, og opbevaring bliver stadig mere udfordrende.

Her forklarer Matt Watson, temperaturstyringsspecialist hos Aggreko, hvordan producenter kan skabe passende opbevaring med den rigtige temperatur uden behov for at købe permanente faciliteter.

Af Matthew Watson, salgschef temperaturstyring - Nordeuropa hos Aggreko

matt watson

Matthew Watson, salgschef temperaturstyring - Nordeuropa hos Aggreko

Farmaceutiske produkter og lagring

Lagring i farmaceutisk fremstilling er på ingen måde nyt. Efterspørgslen i influenzasæson for eksempel betyder, at producenter ofte tager fat på at fremstille medicinen i store partier.

Disse produkter, der har en holdbarhed på cirka fem år, kræver streng temperaturregulering, men vi vil komme videre til det senere.

Med fabrikanter i et løb for at imødekomme ordrer inden den oprindelige Brexit-frist til 29 marts, var medicinalindustrien en af ​​de sektorer, der var mest berørt, og udvidede 9.4% mellem januar og marts.

Da usikkerheden i industrien fortsætter med at vokse, kan producenterne føle et pres for at fortsætte med at lagre varer, i det tilfælde, at Det Forenede Kongerige forlader EU uden en aftale.

Nyheder om producenter, der lagres inden Brexit-fristen, har cirkuleret siden slutningen af ​​2018, med den britiske regering, der anmodede farmaceutiske virksomheder om at opretholde lægemiddellagre i seks uger tilbage for at sikre en kontinuerlig forsyning under omstændighederne ved en no-deal Brexit.

Med den britiske frist for at nå frem til en aftale forlænget betyder det denne periode med usikkerhed og derfor vil lagring fortsat sandsynligvis i en overskuelig fremtid. Det efterlader farmaceutiske producenter hovedpine ved at forberede sig til både lagring foran Brexit og dens sædvanlige travle vintersæson. Da producenterne allerede står over for udfordringen med overproduktion, hvor det er en ekstra hovedpine at opbevare disse ekstra medicin.

Midlertidige chillere

Hvor opbevares yderligere produkt

Hver gang farmaceutiske producenter lagrer medicin, er en af ​​de største udfordringer for dem at finde opbevaring, der har den nøjagtige temperaturregulering, der kræves for produktet eller lægemidlet. Efterhånden som virksomheder tjener mere, kræves der ekstra kapacitet, især med usikkerheden omkring import, samt den stigende efterspørgsel fra regeringen.

Temperaturkontrol er en absolut nødvendighed for enhver farmaceutisk producent. Hvis lageret ikke har den rigtige atmosfære, kan det reducere holdbarheden af ​​de produkter, der opbevares betydeligt, og medføre, at medicin er ubrugelig.

Hvor der ikke er tilstrækkelig lagerplads til rådighed i eksisterende faciliteter, ser mange producenter ud til at opbevare i tomme lagre, men alligevel er disse rum ikke fit og klar til at opbevare produkterne. Der er masser af opbevaring af omgivelserne på markedet, men at konvertere disse faciliteter og investere i et stort kølehus kan tage et år og koste mere end £ 1 millioner.

Producenter har simpelthen ikke denne mulighed til rådighed for dem, især i betragtning af den lange drægtighedsperiode, der erhverver de ekstra capex-budgetter. Derfor bør man overveje midlertidige muligheder, såsom lejeudstyr,.

Midlertidige chillere

Lejer du svaret?

Beholdningen inden for farmaceutisk fremstilling forsvinder ikke; selv efter Brexit. Det skyldes, at farmaceutiske producenter er nødt til at reagere på årstiderne, idet temperatursvingninger påvirker produktionslinjen og kravene til køle- eller varmeudstyr.

Dem, der arbejder inden for produktions-, detail- og oplagssektoren, bør overveje midlertidige kølesystemer og køleapparater, der gør det muligt at omdanne opbevaring af omgivelsestemperatur til kølet og køligt opbevaring.

Kølere, der varierer i moduler fra 50kW til 1500kW, kan holdes så lave som (minus) -40 ° C. Dette hjælper med at give virksomheder, der enten overvejer eller allerede har taget skridt til at lagre, praktisk og effektiv køling til alle anvendelser, hvilket sikrer, at lagre opfylder de krævede temperaturer for de lagrede materialer.

Derudover bør producenter også se på midlertidige beredskabsplaner. Sektorspecialister Aggreko besøger for eksempel faciliteter og gennemfører en grundig revision, der vurderer fabrikantens omstændigheder i tilfælde af strømafbrydelse. Dette er et meget reelt problem, som farmaceutiske virksomheder står overfor, især med en stigning i produktion og opbevaring.

Nødgeneratorer er kun en del af en bredere beredskabsplan, der hjælper med at køre de eksisterende køleanlæg og sikre, at intet produkt forkæles. At være proaktiv og tænke på worst case-scenariet sætter producenterne i den bedst mulige position.

Desuden kan denne sikkerhedskopiering leveres inden for 24 timer efter strømafbrydelse, da revisionen sikrer, at Aggreko-teamet forstår de nøjagtige krav, og hvor det skal installeres.

Midlertidige chillere

Afsluttende tanker

Nødvendigheden af ​​lagring af materialer ser ikke ud til at reducere, og farmaceutiske virksomheder har brug for mere effektiv og pålidelig opbevaring hurtigt. Efterhånden som vi venter på mere klarhed om indvirkningen Brexit vil have på industrien, gør brugen af ​​midlertidige kølere mulighed for at øge lagringen, hvor der kræves ekstra kapacitet.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via