← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Vejledning til spildevandsrensning på stedet - Kom godt i gang første gang

Download lydversionen af ​​denne redaktion

Stramning af miljøstandarder og de stigende omkostninger ved tankning af spildevand betyder, at flere og flere industrielle procesvirksomheder tager kontrol over deres egen spildevandsrensning på stedet.

Imidlertid har mange, der har valgt lokale spildevandsrensningsfaciliteter, fået deres fingre brændt af dårligt planlagte og leverede projekter.

Af Andrew Baird, teknisk direktør for WPL Ltd

WPL Andre Baird teknisk direktør

Andrew Baird, teknisk direktør for WPL Ltd

WPL er specialiseret i spildevandsrensningsanlæg. Som mange andre udstyrsudbydere bliver det bedt om ekstra forsikringer om, at dets behandlingssystemer fungerer. Teknisk direktør Andrew Baird har dette råd til at sikre, at spildevandsprojekter går glat, og at det rigtige system er på plads.

â € <Gør dine summer

Driftsomkostninger forbundet med industrielt spildevand værdsættes ikke altid fuldt ud, siger Baird.

"Mange kunder får et chok, når de ser på deres afkastinvestering. Det er virkelig vigtigt at forstå, hvad omkostningerne vil være, inden du kan beslutte, om det er en bæredygtig mulighed."

â € <”Omkostninger til kemikalier og strømforbrug undervurderes ofte, ligesom variabler som slamproduktionshastigheder. Hvis du ender med mere slam, end du forventer, er dine lagerfaciliteter muligvis ikke store nok, og du bliver nødt til at betale for mere tømning. Husk også at matche størrelsen på din slamopbevaring til størrelsen på tankskibe, du kan få på stedet for at fjerne det. ”

Husk at budgettere for lønomkostninger

â € <”Du skal virkelig tænke over, hvor meget arbejdskraft der kræves til et industrielt system. Hvis du installerer et DAF [opløst luftflotation] -system, har du sandsynligvis brug for en operatør på stedet, der kan gribe ind, hvis systemet mislykkes eller mindst er på stedet hver dag. Har du indarbejdet disse omkostninger i din planlægning? ”

Baird sagde, at tilsyn som dette er almindeligt. ”Kommercielle fejl opstår, fordi folk ikke har tænkt på investeringen på forhånd og ikke har gjort deres hjemmearbejde.”

Prøv inden du køber

Uoverensstemmelser mellem design og levering af et projekt kan undgås ved at foretage detaljerede anmeldelser og piloter, før der bygges en permanent løsning, sagde Baird.

”Kort sagt, skal du vide, at det, der er designet, fungerer i realtid og passer med niveauet for den uddannelse, dine medarbejdere har haft. Vi vil starte med en laboratorieskalaundersøgelse for at prøve og teste spildevandet for at få den rigtige doseringsordning, inden vi kommer til en anslået omkostning for projektet. “

”Efter laboratoriearbejdet vil vi varmt anbefale en forsøg med rimelig størrelse. Dette giver os mulighed for virkelig at se nøje på ting som kemikalie, strømforbrug og slamproduktion, hvilket giver en meget nøjagtig indikation af, hvordan anlægget vil fungere, og omkostningerne til turn-turn. ”

WPLs egne pilotanlæg kan lejes med uddannede operatører, eller der kan gives træning og drift af stedet. Da anlægget fungerer som nødudlejning, er det designet til let installation og betjening. Biologiske processer skal installeres i mindst 12 uger, skønt de undertiden er på plads i måneder eller endda år.

"Den længste pilot, vi havde på plads, var i tre år. Ved en lejlighed fungerede kittet så godt, at virksomheden ville bruge det permanent."

Et af WPLs nyere projekter var på en vingård i Norfolk, der så udviklingen af ​​et biologisk rensningsanlæg på stedet efter et vellykket forsøg på 10-måneder. Vingården rutinemæssigt tankskibet spildevand offsite til behandling, men kan nu behandle et maksimum 100m3 / dag til udledning til kloaknetværk. Piloten demonstrerede med succes, at spildevandet kunne biologisk behandles til den krævede standard, selvom dens sammensætning kan svinge vidt.

Baird sagde: ”Pilotanlæggene er lette at installere, og de har en tendens til at fungere godt, så vi kan prøve mange variationer og gøre masser af finjustering. Det hjælper os med at udvikle fuldskala design, så vi kan komme med et forslag og en fast pris. ”

Baird siger, at hvert behandlingssted på stedet skal piloteres først. ”Ja, piloter er dyre, men de sparer penge på lang sigt. Jeg ville ikke gøre en industriel applikation med at have en prøve. ”

Undersøg stedet spildevandsrensningsudstyr

Mange projekter er blevet hæmmet af kit af dårlig kvalitet, ifølge Baird.

"Du får det, du betaler for. Jeg har set afvandingssystemer stoppe med at fungere efter en måned, og noget udstyr blev malet, når de operationelle kompleksiteter eller løbende omkostninger realiseres."

â € <”Meget af det kommer til at fremstille, eller folk, der over-sælger teknologien til upassende applikationer, så tænk grundigt igennem, før du går videre med køb. Få hårde fakta og data på forhånd, og få råd og anbefalinger. Se efter afprøvet udstyr med gode kundeanmeldelser. Bliv ikke fristet til at købe fra hylden, da alle steder er forskellige, og et stykke udstyr passer ikke til alle. ”

”Tal med folk, der har betjent det. Når det kommer til spildevandsrensning, ønsker du ikke at være det første firma, der prøver et helt nyt stykke sæt. Du vil bruge en masse penge, alt fra £ 5,000 til £ 150,000 eller endda en million, så du skal være forsigtig og virkelig lave dine lektier. ”

Spildevandsrensning på stedet

WPL DAF Leje af spildevandsrensning

Spildevandsrensning på stedet - Tog og vedligehold

Vedligeholdelse er naturligvis vigtig, når enheden først er i gang. Men problemer kan opstå på grund af manglende driftsviden.

Baird sagde: ”Folk læser ikke altid betjenings- og vedligeholdelsesvejledningerne, og de sender ikke personale på de træningssessioner, vi har oprettet. Måske ser de ikke uddannelse som vigtig, men det er det virkelig. Operatører har brug for den viden. Nogle af disse sæt stykker er virkelig specialister. ”

Urealistiske forventninger til, hvad en on-site enhed kan håndtere, kan også føre til fejl.

”Der er forkerte antagelser om, hvad et stykke sæt vil gøre, eller hvad det kan håndtere. Det eneste, der skal gå til spildevandsrensningssteder, er spildevand, intet andet. Ingen hårnet, tin dåser, plastkabelbindere eller emballagematerialer. ”

â € <”Vi finder alle mulige ting indpakket med pumper - det kan være, at folk løfter gitteret for hurtigt at bortskaffe ting. Uddannelse og løbende træning ville virkelig hjælpe med at forhindre, at udstyr og processer går i stykker. ”

â € <Tænk på fremtiden

Dit nye behandlingssted på stedet opfylder muligvis de krævede miljø- og handelsudløbsstandarder nu, men vil det i fremtiden?

”At bygge fremtidssikring, især lovgivende, er en vanskelig ting at gøre, da man ikke kan gætte fremtiden. Du kan antage, at når trykket stiger på kloakkenetværket, vil vandvirksomheden øge udgifterne, indstille strengere udledningsstandarder eller muligvis stoppe industrien til at gå i kloakken. Stil spørgsmålet om din leverandør - hvad er det næste trin i behandlingen? På et tidspunkt i fremtiden kunne jeg genbruge denne værdifulde ressource? ”

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link