← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Er decentralisering svaret til at generere off-grid energi?

Emnet for energi er aldrig langt fra forretnings- og forbrugerens dagsorden og med god grund. Stigende priser, usikkerhed over udbuddet og fokus på bæredygtighed betyder, at der er behov for en innovativ tilgang. Duncan McPherson, administrerende direktør hos ledende gasmotor specifikation og vedligeholdelsesleverandør, CooperOstlund, forklarer, hvordan generering af off-grid energi kan give løsningen.

Duncan McPherson

Duncan McPherson, CooperOstlund

Det nuværende dilemma

Der er ingen væk fra den kendsgerning, at vores energiinfrastruktur i Storbritannien er utilstrækkelig. Det nationale net er dateret, ineffektivt og bredt betragtet som uegnet til formål. Efterspørgslen - især i spidsbelastninger - overhaler regelmæssigt forsyningssikkerheden.

Med et forbud, der nu er annonceret om kulkraftproduktion og en allerede stærk afhængighed af magt fra oversøiske lande, er vi tydeligvis uforberedte på, hvad fremtiden vil bringe.

Men konsekvenserne af dette kunne være ødelæggende. Virksomhederne er allerede tilbudt økonomiske incitamenter til at stoppe med at arbejde, når strømmen mangler, og blackouts er en reel trussel, der potentielt slår driften i stå og uopretteligt skadeligt ry med leverandører og kunder. Uforudsigeligheden af ​​energipriserne kan også føre til styrende omkostninger til styring af faciliteter, der rammer en virksomheds bundlinje hårdt.

Decentralisering som en løsning

Der er allerede igangsat et betydeligt arbejde for at finde en effektiv løsning for fremtiden, men der er en række teknikker til at støtte industrien på kort sigt. Fra spidsværker og energiløsninger på stedet, til blandede energiprogrammer, bliver off-grid-generation hurtigt ved at blive stop-gapet. Faktisk forudsiges det, at decentraliseret energi vil vokse 130% af 2030, der repræsenterer 14% af Storbritanniens samlede generationskapacitet (* 1).

Og med denne vækst kommer fordele, decentral energi, samme undersøgelse at finde sted på stedet energi generation kunne hjælpe britiske virksomheder spare omkring £ 33 milliarder af 2030. Kombineret varme og kraft (CHP) og energi fra affald forventes at give de største besparelser på £ 20bn.

Som den britiske leder i specifikationen, installationen, optimeringen og vedligeholdelsen af ​​gasmotorer (især kraftvarmeproduktion) står vi i spidsen for denne energire revolution, der hylder en ny æra i, hvordan virksomheder tilpasser sig markedsmæssige og regulatoriske udfordringer.

Effektivt er et minikraftværk, CHP-motorer næsten dobbelt så effektive som traditionelle netforbindelser ... og meget mere sikker! Ved at generere både varme og strøm (i en enkelt proces) på forbrugsstedet, får brugerne lavere energikostnader i forhold til at købe el og gas uafhængigt af nettet.

I løbet af de sidste 12 måneder har vi oplevet en dramatisk stigning i antallet af motorer installeret landsdækkende. Ud over at opsætte planteopsætninger (off-grid-kraftvarmepumper, der automatisk pumper elektricitet i nettet i tider med spidsbehov), bliver monteringen af ​​kraftvarmepumper i industrielle scenarier (som erstatning for strømforsyningen) ved at blive populære.

Et eksempel kan ses i en af ​​vores nyere peaking planteanlæg, der så tre, 2.7MW CHP gasmotorer installeret på et sted i landdistrikterne Derbyshire. Operativ siden april 2018, kører anlægget med optimal effektivitet og genererer mere end 8.1MWe energi til at understøtte National Grid i tider med spidsbehov.

genererer net energi

Fordelene ved off-grid

Finansielt tilføjes tallene. Faktisk kan virksomhederne få betydelige besparelser ved at skifte gas til elektricitet i stedet for at købe strøm direkte fra National Grid, fordi samtidig generering af både varme og elektricitet fra en enkelt brændstofkilde er et meget omkostningseffektivt alternativ til traditionel strømforsyning.

Hemmeligheden bag kraftvarmeproduktionens succes er dette varmeelement i processen. Ved at bruge affaldsvarme kan kraftværkerne nå effektivitetsgrader på over 80% sammenlignet med britiske gasværker, der spænder mellem 49 og 52% og kulfyrede anlæg omkring 38% (* 2).

Da gasnettet er under mindre efterspørgsel, forbedrer denne tilgang også energisikkerhed. Når det kommer til peaking planter, er evnen til at injicere strøm i nettet i perioder med stor efterspørgsel enormt værdifuldt. Sammen med at forhindre blackouts, forbedrer dette igen energisikkerheden og sikrer, at vores nationale energibehov kan opfyldes.

Utvivlsomt er en af ​​de vigtigste fordele ved decentralisering den prisstabilitet, som den tilbyder mod rostreliance. Ved selvgenererende energi og kendskab til de involverede omkostninger kan virksomhederne beskytte sig mod udfordringerne ved uforudsigelige engrospriser eller skarpe stigninger i netværkets omkostninger.

Dette beskytter efterfølgende bundlinjen og dermed overskuddet og mindsker risikoen forbundet med potentielle afbrydelser af energiforsyningen. Det faktum, at udstyr kan planlægges, indkøbes og installeres for at tage faktorer som forretningstype, lokalitetsstørrelse og energibehov i nøje overvejelse betyder, at virksomhederne kan skræddersy deres energiforsyning til netop at opfylde deres behov - ikke bare nu men også for fremtiden .

Et blik på fremtiden

Fremtiden for vores energiinfrastruktur er langt fra klar; Innovationen giver imidlertid nye og forbedrede måder til at generere strøm uden at stole på elnettet og manglerne i National Grid. Selv om en langsigtet løsning er afgørende, er kortvarige stopgab for øjeblikket allerede i gang med at revolutionere vores energilandskab.

At omfavne alternative energier, såsom kraftvarmeproduktion, kan tilbyde virksomheder en rigtig livsnerven i disse usikre tider. Ved at producere deres egen off-net energi kan virksomheder ikke kun sikre, at deres drift løber jævnt, budgetmæssigt og uden afbrydelser, men også at de gør alt, hvad de kan for at øge deres bæredygtighedsoplysninger.

*1 Utilyx: Kommer

*2 Association for Decentralized Energy

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.