← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Hvordan behandlingsplanter kan drage fordel af optimering af affaldsvarmeåbning

I betragtning af behovet for at reducere CO2-udledninger, beskytte vores miljø og reducere forbruget af fossile brændstoffer, er affaldshastigheden stadig vigtigere. Der er forskellige måder at dette kan gøres afhængigt af de processer, der udføres, der resulterer i affaldsvarme, de applikationer, som den indfangede affaldsvarme skal bruges til, og størrelsen og placeringen af ​​anlægget.

Green's Economisers & Waste Heat RecoveryMatthew Crewe

Green's Economisers & Waste Heat Recovery, Matthew Crewe

I forarbejdningsanlæg vil et genvindingssystem til spildevand normalt indeholde økonomi / s og / eller en spildvarmekedel.

En økonomiseringsenhed installeres typisk på udstødningssystemet fra en damp- og varmtvandskedel for at reducere røggastemperaturen og øge varmeffektiviteten.

Dette vil blive dannet af en passende rørkonfiguration, som vil blive bestemt ved at tage hensyn til den brændstoftype, der bliver brændt, de temperaturer, der håndteres, trykket og det ledige rum.

En affaldsvarmekedel genopretter varmen fra varme gasstrømme, der stadig har et relativt højt energiindhold, som ellers ville gå op i skorstenen og ud i atmosfæren.

Indfangning af udstødningsenergien fra diesel- eller gasmotorer ved at reducere røggastemperaturen fra for eksempel 400 ° C til 180 ° C gør det muligt for forarbejdningsanlæg at maksimere energiforbruget og øge produktionseffektiviteten.

For et projekt til genopretning af kapitalinvesteringer vil planteforvaltere skulle overveje følgende faktorer for investeringsafkast (ROI):

 • Tilgængelig spildenergi i udstødningssystemet
 • Fremstillings- og installationsomkostninger til varmegenvindingsenheden
 • Fysisk plads til rådighed i anlægget til varmegenvindingsenheden
 • Effektivitetsbesparelser baseret på driftstid på fabrikken
 • Brændstofbesparelser fra øget anlægseffektivitet
 • Reduktion af kulstof og skadelige emissioner
HB komponenter klar montage / Genopvarmning af affald

Fælles applikationer til genbrug af affaldsvarmen, der er blevet genoprettet:

 • Forvarmer forbrændingsluft til kedler, ovne og ovne
 • Forvarmning af frisk luft bruges til at ventilere bygningen
 • varmt vand generation herunder forvarmning kedel foder vand
 • direkte dampgenerering til proces- eller elproduktion
 • rumopvarmning
 • tørring
 • anden opvarmning eller forvarmning til industrielle processer

Men før et system til genopvarmning af affald kan konstrueres til et forarbejdningsanlæg for at opnå disse fordele, skal ledere give leverandøren oplysninger, som kan bidrage til at informere et effektivt system.

Dette omfatter den type brændstof, der vil blive brugt, og data om røggassen, herunder strømningshastighed, sammensætning og indløbstemperatur. Det er selvfølgelig vigtigt at vide, hvor systemet skal placeres, og det ledige rum, som vil blive brugt til at bestemme de bedste materialer og rørsystemer.

Ved hjælp af disse oplysninger vil leverandøren arbejde på det optimale termiske design, som vil omfatte udgange som den bedste arbejdsvæske, dvs. vand, mættet damp, overophedet damp eller termisk olie, flowhastighed, termisk funktion, trykpredning på vandsiden, trykfald på gas side, arbejde væskeudgangstemperatur og driftstryk.

Alle disse oplysninger vil derefter blive brugt til at formulere trykdelberegninger og udvikle det mekaniske og strukturelle design, som specificerer faktorer som systemets vægt, bredde og længde og i nogle tilfælde seismiske beregninger og vindbelastningsberegninger.

Reparationer på stedet / Genopvarmning af affald

Anvendelse af systemer i forarbejdningsanlæg medfører særlige udfordringer for deres genvindingssystemer til spildevand. For eksempel, hvis planten har en støvet atmosfære, vil dette påvirke de typer rør, der anvendes, og hvilke finner anvendes.

Finnerne skal generelt have relativt store huller mellem dem, hvilket er kendt som en bred tonehøjde specifikation. De skal også have så høj varmeoverføringsoverflade som muligt, hvilket gør H-finned rør til en ofte specificeret løsning.

Forarbejdningsvirksomhedschefer bør også sikre, at deres valgte leverandør har den fornødne erfaring, rekord og industriakkrediteringer for at kunne designe og fremstille et system, som opfylder alle regulerings- og forsikringsbehov.

Dette kan kun opnås af virksomheder, der har strenge kvalitets- og tekniske vurderingsprocesser på plads og kontrolleres bedst ved at besøge deres faciliteter for at se, hvad de tilbyder første hånd.

Efter at have investeret i et genvindingssystem til genbrug af affald med det formål at gøre energiforbruget mere effektivt og reducere omkostningerne, anbefales det stærkt at indlede et planlagt vedligeholdelsesprogram for at sikre, at levetiden forlænges så meget som muligt, og at uplanlagte udfald minimeres.

Miljøet i hvilket udstyr fungerer, varierende kvalitet af fodervand og strenge driftsmønstre kan med tiden resultere i reduktion i effektivitet eller endog total maskinfejl.

Genopvarmning af affald

For at undgå dette er det afgørende at udarbejde en proaktiv inspektionstjeneste for at identificere potentielle problemer med affaldsvarmeåbning af udstyr, så de kan løses for at opretholde optimal effektivitet, og før de bliver unødigt dyre eller resulterer i undgået nedetid.

Dette vil normalt indeholde en undersøgelse af de indre overflader af økonomien og spildevarmekedlen under planlagte udbrud for at sikre, at der ikke forekommer forurening og erosionsproblemer, og online rengøringsudstyr som f.eks. Sodblæsere fungerer korrekt.

Typisk vil der blive indsendt en omfattende rapport til kunden efter undersøgelsesarbejdet med angivelse af tilstanden af ​​de undersøgte overflader og registrering af korrigerende foranstaltninger, der er nødvendige for at der kan etableres en plan, der holder disse vigtige udstyrstyper effektivt.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.