← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Hvordan procesfremstillingsfaciliteter kan omfavne damp i det 21st Century

Steam spiller en værdifuld rolle i opfyldelsen af ​​kravene fra moderne produktionsfaciliteter. Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef hos Spirax Sarco UK, diskuterer, hvorfor flere af dem, der er involveret i drift og styring af produktionsfaciliteter, bør omfavne damp i deres proces.

â € <â € <â € <Af Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef hos Spirax Sarco UK

Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef hos Spirax Sarco UK

Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef hos Spirax Sarco UK

Hvad kommer der i tankerne, når du tænker på damp?

Steams anvendelser er meget relevante i verden i dag som en væsentlig del af mange applikationer i en lang række industrier, herunder befugtning, sterilisering, madlavning, rengøring og endda køling.

Leverer forbedringer

Fra kedelhuset, gennem distributionssystemet og ind i plantestuerne er der mange overvejelsesområder, når man søger at optimere et dampsystem. Det kan virke indlysende, men det er f.eks. Afgørende for at maksimere systemeffektiviteten at sikre, at hældning er af en god standard. Dette er naturligvis relevant for ethvert medium, men en aldrende installation vil ofte give en betydelig mulighed for forbedring.

Kedelvandsfodtanker har traditionelt været atmosfæriske enheder i Storbritannien. Mere almindeligt i Europa er Pressurised Deaerator, der arbejder lige over atmosfæretrykket, og derved kører ilt fra fødevandet.

Dette hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​dampen og kondensatet, hvilket øger dampinfrastrukturens levetid. Dens lavtryksdrift giver en effektiv måde at opsamle overskydende energi, der kan findes i kedelhuset, hvilket øger den samlede systemeffektivitet.

Kedler har to centrale områder, hvor energi kan genvindes; det ene er at opsamle den termiske energi i kedelens røggasser ved hjælp af en økonomiser, der typisk bruges til at forvarme fodervandet, der går ind i kedlen, og den anden er kedelblæsning, hvor varmt vand ledes fra en kedel for at opretholde det indre opløst faststofniveau på et optimalt. Brændstofbesparelser fra hver kan typisk ligge mellem 3 og 5%.

Kedelvandets fødetanke

I distributionssystemet er dampfælder vigtige for sikker og effektiv drift af et dampsystem. Uanset hvilken type fælde, der anvendes, vil der være et aspekt af vedligeholdelse, der kræves for at opretholde maksimal systemeffektivitet, hvad enten det er at rengøre en sil eller udskifte en fælde.

Traditionelt fremstillet af et antal separate komponenter (ventiler, sil osv.) Har den nyeste generation af fangstløsninger i ét stykke reduceret potentielle lækstier fra en typisk 18 til bare 3, hvilket reducerer vedligeholdelsen og de dertil knyttede omkostninger enormt.

Det er vigtigt at have muligheden for at få adgang til ethvert fældefelt hurtigt og effektivt. Dampfælder som STS17.2 har ændret den måde, dette opnås, og har fundet fordel i mange brancher med sine integrerede komponenter, hvilket sparer tid og penge ved at hjælpe websteder med at holde dampfælder kørt med maksimal effektivitet.

I plantelokaler tilbyder damp-til-vand-pladevarmevekslere et energieffektivt alternativ til den traditionelle skal og rør i produktionen af ​​varmt vand. Moderne pladevarmevekslere er designet til at fungere under optimale betingelser for effektivitet og har også merværdien ved reducerede driftsomkostninger, hvilket eliminerer de igangværende nedbrydninger, som kalorier kræver til forsikringsformål.

Kedelhusinstallation

Rummet er i stigende grad præmie i faciliteter. Når man overvejer et traditionelt plantelokale, kan der have været et antal store varmt vand til varmt vand (varmt vand) eller forarbejdende varmtvandskalorisatorer besat et betydeligt fodaftryk.

Dette kan normalt tilfredsstilles ved brug af damp-til-vand-pladevarmevekslere, der leverer øjeblikkeligt varmt vand fra et meget mindre fodaftryk. Dette giver ikke kun fordele i form af reducerede tab (ingen udstrålede tab fra lagrede vandmængder), men det hjælper også med at minimere legionella-risikoen ved at fjerne det lagrede vandmængde.

Kondensatgenvinding giver betydelige fordele for dem, der administrerer finansieringen af ​​deres facilitet. Kondensat er ideelt til brug som kedelfodervand, da det både har varmeindhold og er af en kvalitet for at minimere kedelblæsning, hvilket resulterer i energibesparelser.

At returnere kondensat vil ikke kun minimere brugen af ​​rå vand, men også reducere mængden af ​​kemikalier til kedelbehandling, der er forbrugt, denne gang med en tilhørende økonomisk besparelse.

damp-til-vand-pladevarmevekslere

Fremtidssikret
â € <
At tage en ny tilgang til damp har et betydeligt potentiale for fremtidssikret enhver facilitet. Centralisering og konsolidering af den termiske kilde vil maksimere effekten på ethvert kraftvarmeanlæg, der kan overvejes.

CHP fungerer ved at bruge en brændstofskilde til at generere elektricitet, som anlægget derefter kan gøre brug af. CHP-motoren kan bruge den varme udstødningsgas til at producere damp, som derefter effektivt kan overføres over stedet. Denne kilde til termisk og elektrisk produktion er mere effektiv end traditionelle metoder til kraftproduktion.

Med vægt på at reducere drivhusgasemissioner, kan fremtiden godt medføre ændringer til vores primære energikilder. Hvilket brændstof bruges i morgendagens anlæg? Centraliseringen af ​​kedelanlægget hjælper med at lette disse ændringer ved at tilpasse sig brændstofskiftet på et tidspunkt, mens den fremragende energibærende kapacitet af damp stadig kan udnyttes, hvilket betjener alle de betydningsfulde brugere omkring stedet eller endda offsite.

Så hvis centralisering hjælper fremtidssikret mod ændringer i brændstofforsyning, hvordan overføres denne højenergi-damp til de forskellige områder på stedet?

Reduktionen af ​​en vares elektriske energiforbrug er meget aktuel. Rundt omkring er der ideer til at reducere elektrisk energiforbrug, fra LED-belysning til drev med variabel hastighed på pumper.

På et tidspunkt, hvor vi søger denne reduktion, er det vigtigt at vide, at vi med damp har et medium, der er i stand til at levere megawatt energi, men det kræver dog ikke pumpning for at komme fra A til B. Det bevæger sig fra områder med højt tryk til lavt tryk under sin egen damp, hvis du undskylder ordspillet.

Kedelhusrevision

Hvor næste?

Steams brug viser tydeligt, at det stadig meget er en vigtig del af industrien i dag, og hvorfor der er bygget så mange faciliteter med damp, der løber gennem deres årer. Mens den måde, hvorpå faciliteter ser ud og fungerer, godt kan ændre sig i den nærmeste fremtid, vil alsidigheden af ​​damp hjælpe med til at sikre, at fremstillingsindustrien kan fortsætte med at levere, uanset hvad 21st Century måtte medføre.

Hvis du vil have flere oplysninger om at omfavne damp i din proces, hvorfor ikke downloade din kopi af Den usungede helt med kedelhuseffektivitet hvidt papir?

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link