← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Hvordan Plantelederne kan forberede sig til en sikkerhedsmæssig revision

Luftfartspassageresikkerhedsprocedurer er så opfattede i vores sind, at det ofte føles, at der ikke er behov for at gennemgå dem, når vi kommer på et fly. Da sundhed og sikkerhed bliver anden natur for os, føler planteledere det samme om en nødsituation i deres anlæg?

Her forklarer Clive Jones, administrerende direktør for termisk væsketilførsel og forebyggende managementspecialist, Global Heat Transfer, hvordan planteforvaltere, der bruger varmeoverføringsvæske, kan forberede sig til en sikkerhedsrevision.

Clive Jones, MD - Global Heat Transfer

I et miljø, hvor medarbejderne arbejder tæt på potentielt farlige stoffer, såsom termisk væske, skal planteforvaltere sikre sig, at deres anlæg er sikker. Den bedste måde at reducere risikoen på i disse anlæg er at overholde reglerne.

Forordninger om farlige stoffer og eksplosive atmosfærer (DSEAR) og det eksplosive atmosfæredirektiv (ATEX 137) beskriver de obligatoriske krav til minimering af sikkerhedsrisici og beskyttelse af arbejdere mod brand og eksplosion af brandfarlige materialer, der findes på anlægget.

Hvad er en sikkerhedskontrol på stedet?

â € <En sikkerhedsrevision vurderer betingelsen for en anlæg og dens praksis for at sikre, at den overholder reglerne og reducerer enhver risiko for hændelser. Faciliteter med et termisk fluid varmeoverførselssystem kræver en regelmæssig revision for at rapportere sundhed og sikkerhedsprocedurer på stedet på grund af de potentielt farlige stoffer, der er til stede.

Der er ingen fejl eller pass, når det kommer til en sikkerhedsrevision. Revisorerne indsamler oplysninger om anlægget og dets sikkerhedsprocedurer. Herfra stiller de anbefalinger om, hvordan man retter op på sundheds- og sikkerhedsprogrammet for at overholde lovgivningen.

Regelmæssig vedligeholdelse

â € <Da der ikke mangler en revision, behøver planteforvaltere ikke at forberede sig. Plantelederne skal dog overveje de vigtigste dele af en revision for at forstå, hvor de skal udføre regelmæssig vedligeholdelse i anlægget.

Revisor vil basere revisionen på termisk væske analyse for at bestemme tilstanden af ​​olien. De skal trække prøven, når væsken er varm, og systemet er lukket og cirkulerer for at sikre, at det er repræsentativt.

Hvis resultaterne af termisk væskeanalyse viser, at kulstof er til stede i væsken, kan planteforvaltere muligvis genoprette kvaliteten ved at udføre væskefortynding eller filtrering. Dette vil bidrage til at beskytte systemet, fortsætte produktionen og forlænge væskens levetid, samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne bliver nede.

Anlægsforvaltere kan også installere et lette ender fjernelse kit (LERK) for at fjerne flygtige termiske væskekomponenter, som kan genereres ved høje driftstemperaturer. LERKs kan bruges på systemer af enhver størrelse, men det er vigtigt, at lysender opsamles sikkert i væskefasen i systemets kondensator og bortskaffes sikkert.

Udover væskeanalyse bør planteledere regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​rørledninger, flangeforbindelser, pakninger og tætninger i varmeoverføringssystemet. De skal også kontrollere trykmålere for at sikre, at de giver præcise aflæsninger.

Gennemførelsen af ​​regelmæssige checks vil medvirke til at sikre, at der opstår tid for systemudslip. Plantelederne skal også passe på røgflanger og lækage pakninger, da begge er tegn på en lækage. Disse vil alle blive kontrolleret under en sikkerhedsrevision, og alt defekt udstyr registreres. Dette vil have en negativ indvirkning på revisionsresultaterne, men hvis venstre ustyret kan føre til noget mere alvorligt, såsom brand eller eksplosion.

Site Safety Audit

Værnemidler

â € <For at varmeoverførslen skal kunne køre sikkert, skal systemets isolering være i takt for at forhindre, at medarbejderne ved et uheld kommer ind for at komme i kontakt med det varme system. Spildtæt, der indeholder gulvskilt, farvestråle, pads, strømper og en kasse specielt designet til farlige materialer, skal udskiftes umiddelbart efter at de er blevet brugt til at sikre, at man altid er tilgængelig i tilfælde af lækage eller olieudslip.

Generelt husholdning er også vigtigt. Før en sikkerhedsrevision skal plantelederne sikre, at anlægget er fri for rod. Dette gør det lettere for revisorerne at gå rundt i anlægget og se systemets tilstand.

Administration af poster

â € <Rekorder bør altid holdes ajourførte, da planteledere har brug for hurtig adgang til deres seneste termiske væskeprøveresultater og servicerevisioner. Hyppige termiske væskeprøver skal tages og rapporteres klar til revision af revisor. Bedste praksis til repræsentativ prøveanalyse er kvartalsvise intervaller.

Under en revision

â € <â € <Mange planteforvaltere ser en sikkerhedsrevision som grund til at kontrollere deres varmeoverføringssystem og processer, men at have en effektiv forebyggende vedligeholdelsesplan, der løber året rundt, betyder, at forberedelsen faktisk er anden natur.

Under revisionen skal varmeoverføringssystemet køre ved normal driftstemperatur og -betingelser, så revisorerne får en nøjagtig repræsentation af væsken. Der skal udpeges et uafhængigt selskab for at gennemføre revisionen for at sikre, at de rådgivning, de giver, er upartisk. En intern ingeniør skal dog være til stede under hele revisionen for at kunne se eventuelle problemer fremhævet under revisionen.

Sikkerhedsrevisionen fokuserer primært på tilstanden af ​​termisk væske og hovedkomponenterne i systemet, herunder varmeapparat, ekspansionsbeholder og rørledninger. Revisor kan kontrollere tilstanden af ​​væsken, samt hvor ofte selskabet tager prøver. De vurderer også, om virksomheden lagrer det rigtige niveau af overfyldt varmeoverføringsvæske, og om det er opbevaret korrekt.

Ved inspektion af selve systemet koncentrerer revisor sig på systemkomponenternes tilstand og bekræfter, om der er lækager. Revisor kontrollerer også, at brugsanvisninger for hver komponent er nemme at få adgang til.

De kontrollerer det område, hvor dele af systemet er placeret, især varmeapparatet. Dette inkluderer, hvis varmeren er i et separat rum, og om det er låst eller ulåst. De kigger også efter, hvor driftsvejledningen opbevares, og hvis anlægget har en nødstop og afløbsprocedure.

Revisorerne gennemgår også vedligeholdelsesprogrammet på anlægget, primært hvordan driftslederen tester og vedligeholder væsken, og hvordan plantelederen inspicerer og vedligeholder systemet.

De kontrollerer derefter procedurer omkring sundhed og sikkerhed - fra at identificere risici, for at styre dem og kommunikere dem. Revisorer kontrollerer, hvordan virksomheden uddanner sin medarbejder om risikostyring og sikkerhedsprocedurer for at sikre, at alle ved, hvordan man sikkert arbejder med systemet og styrer varmeoverføringsvæsken bedre.

Hvad sker der nu?

â € <Når revisorerne har gennemført deres kontrol, skal plantelederne fokusere deres opmærksomhed på de områder, der fremhæves i rapporten.

Efter at have adresseret eventuelle problemer kan planteforvaltere invitere revisoren til at se over eventuelle ændringer. Revisor kontrollerer derefter fremskridt og sikrer, at de relevante regler overholdes.

Den bedste måde at sikre sikkerhedskontrol på er ved at indføre et forebyggende vedligeholdelsesprogram. Regelmæssig prøveudtagning og visuel kontrol af systemet hjælper fabrikanterne med at opfylde sundheds- og sikkerhedsbestemmelserne og forhindre risikoen for dyre nedbrud og farlige hændelser.

Gennemførelsen af ​​et kontinuerligt vedligeholdelsesprogram, som Global Heat Transfer's Thermocare, giver planteforvaltere den forsikring om, at deres anlæg opfylder de regler, der er kontrolleret under en sikkerhedsrevision.

Selvom vi måske ikke skal være opmærksomme på flyvesikkerhedsprocedurer, er de der til vor fordel. Tilsvarende bør planteforvaltere lægge større vægt på regler og revisionsanbefalinger, når de arbejder med farlige stoffer som varmeoverføringsvæske. Regelmæssig termisk væskeanalyse og vedligeholdelseskontrol kan hjælpe plantelederne med at komme til en flyvende start under en revision.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.