← Tilbage til Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT kategori

Hvordan integreret finansiering kan hjælpe mad og drikkevareproducenter omfavne digitalisering

Producenter i fødevare- og drikkevareindustrien står overfor en række vigtige udfordringer, herunder øget produktivitet og svar på ændrede forbrugernes krav.

Disse udfordringer har også indflydelse på de originale udstyrsproducenter (OEM'er), som leverer deres maskiner. Sektoren kræver, at dets OEM'er fremstiller systemer med stadig kortere driftstider, større fleksibilitet og øget effektivitet for at deres kunder skal forblive konkurrencedygtige.

Gary Thompson, UK Sales Director - Siemens Industries og Markets, Siemens Financial Services (UK)

Gary Thompson, UK Sales Director - Siemens Industries og Markets, Siemens Financial Services (UK)

Gary Thompson, Siemens

Industri 4.0 - der henviser til digitaliseret teknologi - giver klare og specifikke fordele for fødevare- og drikkevareindustrien. Det introducerer meget fleksibel og fuldstændig automatiseret fremstilling, der muliggør nye produktionsøkonomier, og det giver virksomhederne mulighed for hurtigere at markedsføre et produkt ved at forbinde forsyningskæden til produktionsanlægget gennem interoperabilitet.

Tilsluttet og kommunikerende produktionsmaskiner reducerer spild. Dette muliggør en mere fleksibel produktion med kortere bytte-tider, giver større gennemsigtighed i energi og maskiner, og forbedrer den samlede udstyrs effektivitet og andre vigtige præstationsfaktorer.

For at nå frem til fødevareforsyningskæden ser vi, at landbrugsproduktionen nyder godt af digitale data. I fødevareindustrien kan oplysninger om den forventede kvalitet af en ingrediens være til rådighed, selv før høsten (f.eks. På grundlag af data om vejrforhold). Disse oplysninger er relevante for tilpasning af fremstillingsprocesser eller indkøb af andre ingredienser.

Integreret Finans - Mad og Drikkevarer sektor


Industri 4.0 kan også hjælpe med fødevarekvalitet. Holdbarhed er utvivlsomt et reelt problem for mange fødevareproducenter; og for virksomheder, der laver friske produkter samme dag, de sendes, er det vigtigt at ikke overproduce.

Digital information, der flyder op og ned i distributions- og forsyningskæderne, forbedrer koordineringen af ​​udbud og efterspørgsel (som kan svinge så ofte som hver dag) for at beskytte overbestilling og overproduktion.

Elektronisk sporbarhed gør det muligt for producenterne at spore varer fra levering til supermarkedets hylde. Det handler om at forbinde engineering til produktion til it for at understøtte fælles systemer og mere effektiv efterspørgsel og produktionsplanlægning.

Integreret Finans - Mad og Drikkevarer sektor

Tilsvarende reducerer forbundne og kommunikerende produktionsmaskiner spild. Dette muliggør en mere fleksibel produktion med kortere bytte-tider, giver større gennemsigtighed i energi og maskinbrugsudnyttelse og forbedrer den samlede udstyrseffektivitet (OEE) og andre vigtige præstationsfaktorer.

Logistik og varer eller materialehåndtering er store områder, som danner værdi ved digitalisering. Automatiske styrede køretøjer (AGV'er), når domænet for fremstillingsvirksomhed som bilfabrikker er kommet ind i fødevare- og drikkevareindustrien og forbrugeremballageapplikationer, erstatter menneskeskabte gaffeltrucks til flytning af råvarer og færdige produkter omkring fødevareforarbejdningsanlægget og omfordeling og afskedigelse af personale.

Selv om det grundlæggende formål med automatiserede køretøjer er at omkostningseffektivt flytte materialer i en anlæg, tilbyder disse køretøjer også andre fordele, herunder reduceret produktskade, reducerede unøjagtigheder og reducerede sikkerhedsrisici.

Det er nu en industriel forventning blandt producenter, at ny generation digitaliseret teknologi vil reducere omkostningerne og øge omsætningen som standard. Selvom de forskellige dimensioner af produktiviteten er forskellige mellem industrier og lande, har en øget fremstillingsproduktivitet - evnen til enten at producere det samme antal produkter for mindre eller flere produkter til det samme - en klar og beregbar positiv effekt på omkostninger og marginer.

Integreret Finans - Mad og Drikkevarer sektor

Denne effekt kan måles ved hjælp af Digitalisation Productivity Bonus (DPB), [Siemens Financial Services, 'Digitaliseringsproduktivitetsbonussen'April 2017] en finansiel model udformet af Siemens Financial Services (SFS), som vurderer de potentielle gevinster som følge af investeringer i digitaliseret Industry 4.0-teknologi.

Det gennemsnitlige bonusprocentområde er blevet anvendt på den samlede årlige omsætning i fødevareindustrien i udvalgte lande over hele kloden (officielle data om indtægter blev taget fra officielle tredjeparts kilder).

I forbindelse med den britiske fødevare- og drikkevareindustri anslås det, at konvertering til digitaliseret teknologi kunne levere en DPB på mellem $ 7.4 mia. Og $ 11.5 mia.

Mens producenter i fødevare- og drikkevaresektoren kan være opmærksomme på de mange fordele forbundet med digitalisering, forsinker eller forhindrer finansielle hindringer ofte investeringer.

Adgang til en række intelligente og passende finansieringsteknikker - Industri 4.0 Finance - er afgørende for en producents evne til bæredygtigt at investere i den nye fjerde generation af digitaliseret teknologi og automatiseringsudstyr.


Industri 4.0 Finance dækker en række krav fra erhvervelsen af ​​et enkelt digitaliseret udstyr, helt igennem til finansiering af en helt ny fabrik.

Finansieringsteknikker er nu blevet udviklet for at give en slutbruger mulighed for at anvende en eller flere af Digitaliseringsproduktivitetsbonussen til at finansiere digitaliseret teknologi og udstyr, der gør bonusen mulig i første omgang.

Enkelt sagt søger disse finansieringsmetoder at justere betalingerne til den nye generationsteknologi med gevinstgraden fra Digitaliseringsproduktivitetsbonussen. Generelt kan dette medvirke til at gøre opgraderingen til digitaliseret teknologi overkommelig og potentielt omkostningsneutral (eller bedre) for slutbrugeren.

Eksempler på Industri 4.0 Finance:

Industri 4.0 Finance

OEM'er, der beskæftiger sig med fremstilling af maskiner, kan udnytte disse fordele til at drive salg ved at integrere Industry 4.0 Finance i deres samlede tilbud og hjælpe deres kunder med at investere i ny teknologi.

Sådanne finansieringsordninger er tilbøjelige til at blive tilbudt af specialiserede finansudbydere, som har en dyb forståelse for, hvordan den digitaliserede teknologi fungerer. Sådanne finansiere er i stand til at samarbejde med OEM'er for at demonstrere, hvordan teknologien praktisk talt kan implementeres for at levere digitaliseringsproduktivitetsbonussen samt andre fordele ved digitalisering.

Da finansieringsordningen kan være en integreret del af værdiprojektet, kan OEM'er introducere kunder til det nyeste udstyr og teknologi og samtidig præsentere dem med en økonomisk bæredygtig metode til at investere i digitalisering.

OEM'er, der tilbyder en integreret finansieringsløsning til deres egne kunder, har potentiale til at forbedre deres tilbud og forblive konkurrencedygtige. I andre tilfælde vil teknologitilbyderen henvise sin kunde til en eller flere finansielle udbydere til at finansiere et salg.

Integreret finansiering hjælper mad og drikkevarer


Integrering af finansiering i deres salgsforslag giver OEM'er mulighed for at lette investeringerne i det nyeste udstyr og teknologi og hjælpe kunderne med at investere bæredygtigt i digitalisering.

Komplette løsninger bør tages i betragtning for at identificere den bedste finansieringspakke for effektivt at digitalisere et produktionsanlægs hele drift - fra udstyr til software til produktionslinjen til hele virksomheden.

Mellem dem tilbyder denne række industrielle 4.0-finansieringsteknikker fødevare- og drikkevareproducenter adgang til digitaliseringsproduktivitetsbonussen.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.