← Tilbage til Drives & Motors kategori

Fremtidig bevisning af din motorstyringsstrategi

Producenter sidder i forkant med Industry 4.0-revolutionen. Teknologi ændrer industrien, som vi kender den - og producenter er nødt til at forberede sig på de virkninger, teknologien har haft. For at gøre dette har fabrikanter brug for en klar vision om, hvordan digitalisering vil påvirke deres sektor.

Selvom dette ikke er let, og der ikke er noget fast svar - kan producenter benytte lejligheden til at omfavne ny og innovativ teknologi. Dermed får de fordel af øget indsigt og større produktivitet. En af måderne de kan gøre dette på er i deres motorstyringsstrategi.
â € <
â € <By Martin Walder VP Branche Schneider Electric

Martin Walder VP Branche Schneider Electric

Martin Walder VP Branche Schneider Electric

På dagens marked dominerer fremstillingsindustrien den industrielle sfære. Inden for sektoren bruges en utrolig mængde strøm til at omdanne råvarer til færdige varer.

Desuden bruges mere end 60% af energien i industrien specifikt til motorer. Af største vigtighed er dette kun beregnet til at stige, hvis vi opretholder produktionshastigheden i de kommende år og fremtidsbeskytter industrien.

Selvom dette mængde energiforbrug muligvis ikke overrasker, er mængden af ​​virksomheder, der ikke har en motorstyringsstrategi på plads, overraskende.

Hvad mere er - en intelligent motorstyringsstrategi er afgørende, hvis vi skal reducere vores samlede energiforbrug og øge anlæggets oppetid. Faktisk er fremstillingssektoren afhængig af motorer, så det er vigtigt at sikre, at de er beskyttet og egnet til formål nu og i fremtiden.

Tænk på det sådan - med mere og mere smarte Industrial Internet of Things (IIoT) -kompatible produkter, der er tilgængelige på markedet, hvis en del af motoren skulle gå i stykker, ville udskiftning af lignende produkter ikke altid give de bedste driftsresultater.

Hvad er der galt med lignende til lignende udskiftning?

Startmotorer kan være komplekse teknologier - og ligesom al teknologi er de i fare for fejl, skader eller sammenbrud.

Der er adskillige forskellige forhold i branchen at være opmærksom på, som kan skabe en motorstarterfejl. Dette inkluderer høj- eller lavspændingsforsyning, fase ubalance, kontinuerlig overdreven belastning, fastklemning eller staldforhold, jordfejl, enfaset, beslaglagt motorlager eller bindende mekaniske forbindelser.

Når de påvirkes af en af ​​disse situationer, bestiller mange planter en lignende-for-lignende starter. Før det mislykkedes, fungerede det godt, og det er et produkt, de kender og føler sig godt tilpas med. Dette er dog en kortvarig løsning.

Spørgsmålet her er, at teknologien og kapaciteten for den nævnte motor muligvis ikke er egnet på lang sigt. Uden smarte kapaciteter vil virksomheder lide af manglende indsigt og vil blive efterladt i anlæggets procesinformationsteknologiløb.

Indtast: Smart motorstyringsstrategier

Løsningen er derfor at implementere en smart motorstyringsstrategi. Dette er ikke noget, der er nødvendigt udelukkende til nye maskiner, men også til opgraderinger og eftermontering. En smart strategi giver producenten yderligere digitale baserede fordele ovenfor ved blot at vælge at implementere energibesparende teknologier.

Et godt eksempel på dette i spillet er Schneider Electrics motorstartprodukt, VSD'er og TeSys ø med EcoStruxure Machine Expert konfigurations- og idriftsættelsessoftware og EcoStruxure-motorkonfigurator værktøj.

Værktøjet hjælper OEMS med at accelerere tiden på markedet ved at give flere teams mulighed for samtidig at programmere og kontrollere designkvaliteten. Ved at muliggøre en mere effektiv integration bliver det 40% hurtigere at integrere og reducere installationsomkostninger med 30% sammenlignet med traditionelle løsninger.

Ved at anvende disse teknologier genereres produkt- og procesinformation automatisk. Dette gør det muligt for virksomheder at åbne op for verdenen med digitalisering af planter og nyde alle de fordele, det bringer. Fordelene inkluderer reduceret energiforbrug, øget produktivitet, mere bemyndigede operatører, planlægning af forebyggende vedligeholdelse og aktivstyring.

Ikke kun dette, men adgang til smarte data er nøglen til at øge oppetiden og forbedre den samlede kvalitet. Alle disse bidrager til det samme slutmål - at øge den samlede udstyrsydelse (OEE) og i sidste ende erhvervslivets rentabilitet.

Motorstyringsstrategi

En fremtidssikker strategi

På nuværende tidspunkt er en smart motorstyringsstrategi muligvis ikke den første ting i alles sind. Men om tre til fem år, når seniorlederteamet anmoder om indsigt i, hvorfor nedetid på plantegulvet er høj, eller hvor mange stop / starter en motor har gjort - er vi nødt til at være parat til at give informeret og data -drevne svar. Den eneste måde at gøre dette på er ved at forbedre vores traditionelle teknologi og udskifte den med smartere, mere innovative og mere tilsluttede motorer.

Spørgsmålet er, hvordan får vi mest ud af vores produktionsanlæg? Svaret er enkelt. Det er tid til at omfavne forandring og vælge smartere, mere innovative startteknologier, der giver os den analytiske og forretningsmæssige indsigt, vi får brug for. Ved at udarbejde en smart motorstyringsstrategi nu - er det muligt at forblive konkurrencedygtig - og klar til de fremtidige ændringer, som teknologien endnu ikke bringer.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link